Ana Menü

AZ Alkmaar a bol Basarilar

Başlatan alper_1903, Şubat 13, 2007, 17:12:17

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

adım gibi biliyodum bu maçı fener'in alamayacağını..skor 2 - 0 olduğunda bile herkese yazıyodum msnden alkmaar'ın turu geçeceğini.. ;D

Adriano

Zuahaha komedi bu ezikler ya ;D Bunlarda olmasa valla nasıl eğlenecez biz ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

BerkAy1903

Alıntı yapılan: ugur24 - Şubat 13, 2007, 17:41:50
şota kadroda yok bildiğim kadarıyla..16 kişilik kadroyla geliyolarmış..benim tahminim maç 2-2 biter..alkmaar hollanda da güle oynaya geçer turu..

HELAL OLSUN... İDDAA OYNADINMI ;D
19o3

die-4-u

işte mutluluğun tarifi bu olsa gerek...hani çocuğa elma şekerini uzatırsın son dakikada geri alırsın ya işte öle bişey..ağlayın şimdi ezikler

ugur24

oynamadım iddaa..dün yatmıştım..bu arada maçın yıldızı ilker yasin..vur golü.. :geberdim :geberdim :geberdim

die-4-u

olacak şey değil...yapmayın çocuklar..vur golü v.s..:)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ugur24

avrupa sizin neyinize , dönün ulan evinize.. :geberdim :geberdim :geberdim

freedom forever

TüM EZikBAhÇE CamİAsIna GEçmiŞ oLSUn ,Azize ,ne oldu avrupanın hakemlerini ,takımlarını ,futbolcularını almaya gücün yetmedi mi ?
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Non Mollare Mai

Hiç yazık olmadı.. Gayet sevindim.. Uefayı alcakLardı.. ;)
edit

NoPasaran

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Şubat 22, 2007, 21:44:08
Alıntı yapılan: s.volkan - Şubat 22, 2007, 21:42:40
Yazık oldu..

Geçmiş olsun

Fenerden yanamıydın sen volkan abi?

Ortadayım..Düşmanlığım yoktur benim fenerede galatasarayda..

Bir ezikliğimizmi varda bu kadar nefret ediyoruz anlamam zaten hiç..

ÇOK İYİ OYNADILAR AMA YENEMEDİLER..GEÇMİŞ OLSUN DEMEKTEN BAŞKA NE DİYEBİLİRİM
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

İnanılmAZ  :D :D :D

UEFA Kupası'ndaki tek temsilcimiz Fenerbahçe 3. tur müsabakasında 3-3'ün rövanşında Hollanda'nın AZ Alkmaar ekibiyle 2-2 berabere kalarak Avrupa'ya veda etti.

Hollanda'da güzel bir havada, güzel bir atmosferde DSB Stadyumu'nda Fenerbahçe AZ Alkmaar'a konuk oldu. 90 dakika gerçekten çok dramatikti. Fenerbahçe iyi başladığı, oyun disiplininden hiç kopmadığı mücadelede 15. dakikada Alex, 34. dakikada Tümer'in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitmişti. Bu büyük moralle ikinci yarıya başlayan sarı-larcivertli ekip 63. dakikada Martens'in golüyle biraz moraz bozsa da oyundan kopmadı ve mücadelesini sürdürdü. Oyunun son diliminde sayısız fırsatı değerlendiremeyen Fenerbahçe 86. dakikada Koevermans'ın kafa golüyle yerle bir oldu. Hayaller yıkıldı, UEFA'da finali hedefleyen temsilcimiz inanılmaz bir şekilde turu AZ Alkmaar'a hediye etti.

İlk maçta cezalı olduğu için forma giyemeyen Kezman attırdığı iki gol ile elinden geleni yaparken, Fenerbahçe'de gecenin bir diğer göze çarpan ismi AZ Alkmaar ataklarında yaptığı müdahaleler ile takımına rahat bir nefes aldıran sert Uruguaylı defans oyuncusu Lugano'ydu. İkinci yarıda 2-0 önde başlayan Fenerbahçe ilk değişikliğini maç 2-2 olduktan sonra 89. dakikada yapınca maç sonrasında gözler Brezilyalı çalıştırıcı Zico'ya döndü. Zico'nun oyuna bu kadar geç müdahale etmesi eleştiri oklarının kendisine yönelmesine sebeb oldu.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eRe

uefadan fenerbahce cumhurıyetı ıcın puan sıstemı baslatmasını ıstıyoruz.turkıye cumhurıyetınden gonderıldı saymasınlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

melankolizm