Ana Menü

Gerçek Aşk

Başlatan Timurlenk, Şubat 12, 2007, 16:26:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esmerve

ağladım valla çok güzel kaskı vermezdim ama ben çıkarır atardım ondan ayrılamazdım beraber ölürdük onu bu hayatta yalnız bırakmak zaten ölüme terk etmek olur o kız yaşar mı sanıyorsunuz
korkutamaz bizi musalla taşı ölümüne sevdik biz beşiktaşı

Dem@

çok güzel bir hikaye sevdiği kız için kendi hayatını nasılda feda ediyor.Gerçekden böyle bir aşk yaşayan kalmışmıdır? :'(

BjKrAyZi

coook guzel ama boyle seyler kalmamistir.. bu kesin..
Bu memleket tarihte Türktü, halde Türktür ve EBEDİYETEN TÜRK KALACAKTIR...

Dem@

evet aşkı yaşamasını bilen yok ki herşey çıkara dayalı olmuş sevmeler bile yalan

carsi52

Eline sağlık burak çok güzel yazı harbi duygulandım +rep
Bölünür senin için uykular!

Gülçin 1903

beşiktaş'm oLLeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy

2 dia 2 muerto

Alıntı yapılan: ufocan - Şubat 15, 2007, 16:43:01
Alıntı yapılan: dishi_eagle - Şubat 15, 2007, 13:52:39
Fırat'ın bir yakasında yaşayan bir delikanlı ile öbür yakasında yaşayan güzel bir kadın varmış. Birbirlerine aşık olmuşlar.
Delikanlı her gece Fırat'ın sularında yüzerek karşı yakaya geçer sevgilisine ulaşırmış.

Şafak sökmesine yakın delikanlı sevgilisine öpücük kondurup Fırat'ın azgın sularına girip öbür yakaya geçermiş.
Bu gecelerce böyle sürüp gitmiş. Yine bir gece delikanlı Fırat'ı geçip sevgilisinin yanına gitmiş.
Şafak sökerken delikanlı veda öpücüğünü vermek üzere kadının yanına sokulmuş, kadına dikkatle bakarak;
Senin bir gözün ama mıydı? demiş.
Kadın o zaman delikanlıya bakarak;
Sen sen ol sakın ola bugün Fırat' a girme demiş.
Delikanlı kadından ayrılmış , Fırat'a girmiş ve azgın dalgalara karşı koyamayıp boğularak ölmüş.

Bizim delikanlı gerçekte çok iyi yüzme bilmiyormuş, duyduğu aşkmış onun dalgalar karşısında güçlü kılan aşkının gücü sayesinde Fırat'ı geçermiş.
O aşk bitince de....

Yaa bukadar sallama hikayelere inanmayın

Bu hikaye gerçek . Edebi bir hikayedir bu .

.FŞ