Ana Menü

Yahsi Bati | CMYZ | Ocakta sinemalarda

Başlatan [KralKartal], Aralık 24, 2009, 15:05:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

bı esrar sahnesı varmıs ıc abı bısey olmaz falan ıctıkten sonra..... :)
pazar gunu gıtmeyı dusunuyorum bende
altın kapılarımız kan oldu tayfun

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ocak 08, 2010, 18:32:05
bı esrar sahnesı varmıs ıc abı bısey olmaz falan ıctıkten sonra..... :)
pazar gunu gıtmeyı dusunuyorum bende

O esrarı içtikten sonra ilk cümlesi beni ağlattı   :ahaha

Bi küfür anca bu kadar güzel edilirdi ve anca böyle bi yerde edilirdi ya  :ahaha
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Simurg

recep ivedik 3 yahşi batısı solda sıfır bırakır diyolar :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

sercAn1903

Cem Yılmaz Türkiye'de tek..
Filmleri harbi çok güzel oluyor buda güzel olmuş duyduğuma göre.yarın gidicem inş.

Türkiye'de evet Recep İvedik 3 geçer,geçicekde.

Ama şu anda komedinin kralı Cem Yılmaz !
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

free10

Yaratıcılık karşısındaki soru işareti ise büyük ölçüde Cem Yılmaz'ın yerleştirmiş olduğu çıtanın yüksek olmasından kaynaklanıyor. Ondan her zaman daha fazlası bekleniyor. Stand up şovlarında iki saat gözünden yaş gelinceye kadar gülen seyirci aynı beklentisini sinema salonuna taşıyor. Burada olayın bir film olduğunu, belirli sinema kurallarının olduğunu unutuyor. Her şeyden önce Cem Yılmaz bildiğimiz, sevdiğimiz sinemayı yapmak istiyor. Bir senaryo yazıp onu özenerek beyaz perdeye yansıtmak en büyük amacı. Dakikada kaç espri var hesabından uzak duruyor. Ama olmuyor, seyirci kendisini sürekli güldüren Cem Yılmaz'ı arıyor. Bulamayınca da, bu mu yani diye söylenerek çıkıyor salondan. Cem Yılmaz'ın sinemasını anlatabilmek için Hokkabaz ayarında birkaç film daha yapması gerekiyor.

BERTOLT BRECHT

Cem Goren

recep ıvedıgı tvden ızledım hanı gıtmek ıcın aman aman bı cabam olmadı klasık sahan vardı karsımızda cunku hep aynı esprıler. kaldıkı konusu yok fılmlerının. cemyılmaz'da konu var en azından ne old. goruyorsun ama shanda sureklı bı komedı unsuru bı kufur yada argo vs.vs.vs ve onlarda esprı anlamında degıl
o yuzden benım ıcın her zaman cmylmz>sahan

NoPasaran

aROgu indireyim en iyisi bunuda 2 sene sonra indiririz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

1 Ocak ta gidicektim sinemaya yer yok full :D gece 1 de bile 4 kişilik yer almışlardı :) Heralde haftaya gidebilirim...
Since 1903

Cem Goren

2saatıme yandım yemın edıyorum konu konu dedık sacma sapan bı dongu ıcınde gectı hersey adam kıcından fıncan cıkarıyor hanı gereksız seyler.
gıttıgıme pısman oldum cıddı anlamda.
ıvedıgı konu yok dıye begenmıyorduk ama ıvedıgı arar oldum su an