Ana Menü

Tsl. 17. Hafta... Trabzonspor-Fenerbahce

Başlatan Cem Goren, Aralık 14, 2009, 19:29:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

trabzon erken bır gol bulursa o maçın farka gıdecegını dusunuyorum ben erken bır gol atarsa tese en azından bı 3ü gorur fener buyuk maçları buyuk oynuyor her zaman soyluyoruz bunu ama bu sefer yemez bence o
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

TRABZONSPOR: Onur, Ömer Aysan, Song, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Gabriç , Alanzinho, Umut

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Baroni, Emre, Özer, Alex, Güiza

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

beckyZWICKY

guiza yine aynı guiza.. öyle bi gol kaçırdı ki akıllara zarar ;D ;D
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

RCA

bu guiza ya nasıl 14 milyon euro verdiler abi aklım almıyo :D

enayiliğin daniskası yani.
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ugur24

yardımcı maçın başında trabzon aleyhine öyle bir ofsayt kararı verdi ki görünce inanamayacaksınız..selçuk'un eline çarpan pozisyonun tekrarını 3 defa gösteren lig tv o pozisyonun üzerinde hiç durmadı nedense..trabzon iyi başlamıştı ama sonra havası söndü..guiza yine bildiğiniz gibi zaten..futbol komediye girecek pozisyonlarına bir yenisini daha ekledi.. ;D

+18 !

ugur24

kale alanı içinden topu auta attı..önünde hiçbir engel yokken..top kaleciyi de geçmişti.. ;D

+18 !

Cem Goren

ts nasıl oynuyor burda yagmur baya yagıyor tv falan hak getıre :)

+18 !

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

Cem Goren

Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 20, 2009, 18:12:09

fener buyuk maçları buyuk oynuyor her zaman soyluyoruz bunu

hanı ts 3atar derken bıle sunu yazdım adamlar buyuk oynadıgını gosterdı sankı yıne

Cem Goren