Ana Menü

Batuhani bana verin

Başlatan [KralKartal], Aralık 12, 2009, 20:32:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Eskişehirspor'un teknik patronu, Batugol transferine kesin gözüyle bakarken, Tabata'nın Es Es'e gelmesinin imkansız olduğunu açıkladı.

Batuhan Karadeniz'e yol göründü. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile yıldızı barışmayan genç golcüyü, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Eskişehirspor istiyor. Es Es'in teknik patronu Rıza Çalımbay, goal.com'a yaptığı açıklamada Batuhan'ın da Kırmızı-Siyahlı takıma dönmek istediğini söyledi. Çalımbay, 'Batuhan'ı geçen yıl olduğu gibi kiralamak istiyoruz. Devre arasında bu işler netlik kazanacak. Umarım onu kadromda görürüm' diye konuştu.
TABATA'YI VERMEZLER

RIza Çalımbay, Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Tabata'nın transferi konusunda ise umutsuz konuştu. Genç teknik adam, Siyah-Beyazlı yönetimin Tabata'yı Eskişehir'e vermeyeceğini öne sürdü ve 'Tabata çok iyi bir futbolcu. Ama Beşiktaş onu bize vermez' dedi.

Kaynak: Akşam
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Cem Goren

siz bı ısteyın belkı verırler :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Kendini gösterebileceği bir yere gitmesinden yanayım ben Trabzon olabilir mesela ama Eskişehir olmaz..

NoPasaran

e batuhan sakatmış yahu..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: +18 ! - Aralık 13, 2009, 13:10:02
Kendini gösterebileceği bir yere gitmesinden yanayım ben Trabzon olabilir mesela ama Eskişehir olmaz..

Beşiktaşta göstersin.Ki geçen sene zaten Eskişehirde gösterdi.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Beşiktaş'ta oynatılmıyor diye öyle dedim ben yoksa tabiki Beşiktaş'ta göstersin kendini..