Ana Menü

Tsl 16. Hafta Manisaspor 1- 1 Besiktas [13 Ara 2009-20:00]

Başlatan Cem Goren, Aralık 09, 2009, 17:55:41

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

artık haftaya bursayı yeniyoruz..

başka çözümü yok..

ayrıca tabata ne zaman oynayacak ?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

Cem Goren

bursa maçının kacarı gocerı kalmadı kazanacaksın allahtan haftaya tese-febe maçı varda en azından yaklasabılırız yıne
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

niye yahu..

kötü değildikte bu takımın ahnegini nihat bozdu yine bence..

o yokken aldığımız galibiyetleri artıık veriyoıreuz çünkü bizim takım 10 kişi oynuyor..

Oynat hoca serdar özkanı artık başlayacam nihatınıada incemanınada nobrenede!
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Maç sabaha kadar da oynansa biz yine gol atamazdık doğruya doğru..

Her hafta söylüyorum yine söyleyeyim bu takımın hiç bir hücum organizasyonu yok. Hurra ileri hurra şişir..

Nihat kendine de yazık ettin Beşiktaş'a da. 3-5 kuruş için bütün kariyerini çöpe attın. Hiç kimse merak etmesin bu durumuna en çok o üzülüyodur..

Dakika 68 hala tek forvet oynuyoruz. Adamlar maçın tek hakimi ama biz oyuncu değişikliğine gitmiyoruz. Şaşırtıcı..

Bu haftalarda zirveye konup puan farkını açmak yerine ilk 4'lüye tutunmak için mücadele veriyorz.. Hadi hayırlsı..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

manısa maçından kayıp beklıyorum ama dıyarbakır maçı kazanılmalıydı cska maçı var dıye dıyarbakır maçının sallamadık cskayı dusunduk elımızde patladı sımdı manısa maçıda gıttı
merak edıyorum sır denızlı neden sureklı bı ugur takıntın var.. neden 70olmadan oyuncu degıstırmıyorsun... neden tabatayı veya yusufu veya serdarı alıp nıhatı cıkarmıyorsun... NEDEN NEDEN NEDEN
takımdan bırsey olmaz konusu ıcın cok gec artık 15puan kapanmıs 2puanmı kapanmayacak o yanlıs bır dusunce ama nobreyle-ugurla nıhatla olmaz bu ısler gorecek herkes DELGADO-HOLOSKO geldıgı an neler olacak...

IL Capitano

yine iyice gerildim, saglik acisindan zarali olmasi lazim, haftaya bursa macina bakmamayi dusunuyorum, ikinci yari son 5 dakika disinda cok kötuyduk, eskiden ilk yarilar berbat ikinci yarilar isi bitiridik, simdi tersi.

nihata gelince bence takimin uzerinde negatif etkisi var..heryere herseye karisiyor,ortada yaptigi bir b.kta yok.sonunda biri yuru git isine diyecek ona.

4lu muhtesem ernst-fink-sivok-ferrari bile vasatti bugun.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

[KralKartal]

Alıntı yapılan: s.volkan - Aralık 13, 2009, 22:02:21
niye yahu..

denizli gibi bir hocamiz varda ondan...

Hiiiic birsey olmaz, yani sampiyonluk fln, hayal

Cem Goren

ferrarının tek hatası o kafayı vurdurmasıydı onuda vurdurdu gol oldu zaten
o maç sabaha kadar oynansa gol atamazdık cunku gol yıyınce bırsey oluyor bu takıma
artık bursa maçına bakmaktan baska caremız kalmadı o maç oyle yada boyle kazanılmalı hanı hakemmı verır ellemı kollamı atılır bılemem ama cuma aksamı ınonuden 3puanla cıkmaktan baska caremız kalmadı

[KralKartal]

pAscAliAnUmut

Bence hala şampiyonluk şansımız var. Rakiplerimizin ne kadar varsa bizim de en az onlar kadar var..

Bu takım devreye geç giriyor. Ama girdi mi tam giriyor bunu da görüyoruz..

Ekrem çok hırslı, istekli, elinden gelen herşeyi sahaya yansıtmak isteyen bi oyuncu fakat özellikleri yetmiyor bu takıma. Bir de o kısıtlı özellikleriyle hücum 4'lüsünn içinde hiç iş yapamıyor..

Çok yazık oluyor çok..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Cem Baba - Aralık 13, 2009, 22:05:45

4lu muhtesem ernst-fink-sivok-ferrari bile vasatti bugun.

Aslında sorun buradaydı..

Tello ve ekrem iyi değildi diyordu mustafa denizli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Alıntı yapılan: pAscAliAnUmut - Aralık 13, 2009, 22:10:05
Bence hala şampiyonluk şansımız var. Rakiplerimizin ne kadar varsa bizim de en az onlar kadar var..

e herhalde yahu..

Diğer takımlardan daha iyiyiz emin olun :)

ikinci yarının 5. haftasında istediğimzi yerde oluruz diyor denizli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pAscAliAnUmut

Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 13, 2009, 22:08:38
ferrarının tek hatası o kafayı vurdurmasıydı onuda vurdurdu gol oldu zaten

Orada Ferrari'nin de hatası var ama asıl hata Toraman'ın. Resmen orda adama perdeleme yaptı