Ana Menü

[14.Hafta] Sivasspor 0-2 Beşiktaş [29.11.2009] 20:00

Başlatan carsi52, Kasım 26, 2009, 01:14:48

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

tabata-nıhat yerıne holosko-delgado gelınce daha ıyı olacagız ı.kas ıyı oynamaya basladı ama toraman gelene kadar oynar
altın kapılarımız kan oldu tayfun

keskinli

Alıntı yapılan: V.Basaran - Kasım 29, 2009, 22:53:24
İ.Kaş inanılmaz oynadı tebrikler.
gözlerime inanamadim bende,hem deansif hem ofansif anlamda cok iyi oynadi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Alıntı yapılan: keskinli - Kasım 29, 2009, 22:59:22
Alıntı yapılan: V.Basaran - Kasım 29, 2009, 22:53:24
İ.Kaş inanılmaz oynadı tebrikler.
gözlerime inanamadim bende,hem deansif hem ofansif anlamda cok iyi oynadi

Savunmanın aslında en hızlı oyuncusu :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

bı ara bası dondu kan sekerı dustu galıba ama ıyıydıkı oyuna devam ettı

+18 !

Ben bütün takımı beğendim hiç rehavete kapılmadan çok rahat bir maç çıkardılar..

Cem Goren

ekrem bugun cok kacırdı nıhat tabata etkısızlerdı nobre bıldıgımız nobre

Simurg

Maçtan notlar...
Beşiktaş'ı Sivas'ta oynadığı karşılaşmada 800 kadar taraftarı destekledi. Beşiktaşlı taraftarlar,
Maçtan notlar...

SÜPER Lig'de Sivasspor'la Beşiktaş, 9'uncu kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 8 maçta Sivasspor iç sahada rakibini yenemezken rakibini 3 kez deplasmanda mağlup etti. Beşiktaş ise 3 galibiyetini de Sivas'ta elde etti. Geçen yıl oynanan maçlar, aynı skorla 1-1 sonuçlandı.
4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takip etmek için yerel ve ulusal basından toplam 99 gazeteci akreditasyon yaptırdı.

800 BEŞİKTAŞ TARAFTARI MAÇI İZLEDİ

Beşiktaş'ı Sivas'ta oynadığı karşılaşmada 800 kadar taraftarı destekledi. Beşiktaşlı taraftarlar, kendileri için kale arkasında ayrılan misafir tribününde takımlarına destek verdiler. Tribünlerde yaklaşık 14 bin Sivasspor taraftarı vardı.
Maç öncesinde Beşiktaş taraftarları, "Sivas kümeye" tezahüratında bulunurken kırmızı beyazlı taraftarlar ise "Liverpool" diye gösteri yaptılar.

0 DERECEDE OYNANDI

Karşılaşma soğuk bir havada başladı. Gün içerisinde 10 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, maç saatinde 0 dereceye düştü. Maçının oynandığı 4 Eylül Stadı'nda hafif sisli bir hava vardı.

BAYRAMLAŞTILAR

Maçtan önce 2 takım oyuncuları sahayı kontrol etti. Futbolcular, bu arada birbirleriyle tokalaşarak bayramlaştı.

TORAMAN'IN YERİNE SİVOK

Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde deplasmanda Manchester United'i 1-0 yenen Beşiktaş'ta burnu kırılan İbrahim Toraman'ın yerine savunmada Sivok görev yaptı. Beşiktaş'ta Manchester maçında forma giymeyen futbolculardan Tabata ve Nihat Kahveci ilk onbirde yer aldı. Hafif sakatlığı bulunan Tello ile İsmail Köybaşı onbirde yer almadı.

SİVASSPOR SAVUNMASINDA DEĞİŞİKLİK

Sivasspor savunmada değişiklik yaptı. Sağ kanatta Abdurrahman görev alırken stoperde Murat Sözgelmez ve Sedat, sol kanatta ise Faruk görev aldı. Son maçlarda sürekli yedek kalan ve sonradan oyuna dahil olan Kamanan ilk onbirde sahaya çıktı.
Teknik direktör Muhsin Ertuğral, orta alanda ise zaman zaman yedek kalan Cihan ve Kadir'e şans tanıdı. Hafta içinde gribal enfeksiyon geçiren Hayrettin 18 kişilik kadroda yer almadı.

DEMİRÖREN SİVAS'A GELMEDİ

Karşılaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Şeref Tribünü'nden izledi. AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun da tribünde yer aldı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise karşılaşmaya gelmedi.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

keskinli

bu arada bobonun ikinci golünü ofsayt gerekcesiyle iptal ettiren yan hakemede bi gözlük gönderiyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

ekrem çok güçsüz gelmeye başladı bana ya. hiç güven veren bi görüntüsü yok. biraz sırıtmaya başladı o kadar güçlü adamın arasında. umarım  düzelir. tabata tam bir hayal kırıklığı. bobo tek başına yapabileceği şeyleri yapıyor. çok gol kaçtı, kanser olduk yine. 3 puan çok önemliydi, aldık. haftaya inönüde liderlik koltuğuna otururuz. geçici bile olsa, bir günlüğüne görmek iyi olur.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

beckyZWICKY

dobermandan sıcağı sıcağına inciler ;D

''Son haftaların en formda takımı olan Beşiktaş'ın son durumu, Maraton'da masaya yatırıldı. Süper Lig'in 6. haftasıyla 14. haftası arasındaki farkı anlatan Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın son 3 maçını şansıyla aldığını iddia ederken "Bundan sonra şansı devam eder mi bilinmez" dedi.''

:ahaha :ahaha
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

CR7

e hakkıyla aldı dedi ya
hatta %100 hakkıyla aldı dedi
kaçırdım o zaman ben orasını
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Maçın 2.yarısını izleyemedim ama söyleyenlere göre kendisini forvet sanan beceriksiz nobre gol kaçırmış.

Neyse tebrikler BEŞİKTAŞ'ım..
Bölünür senin için uykular!