Ana Menü

Ustundeki Kullanici Hakkinda Yorum Yap..

Başlatan AsA, Kasım 19, 2006, 00:24:58

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Son zamanlarda kendini geliştiren üye böyle devam  :ok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Avatarında Sivok dışında futbolcu görmediğim, Sivok hayranı üye.

K.D

avatarında kim olduğunu bilmediğim üye :D bu arada eren abinin beni ne konuda kendimi geliştirdiğimi düşündüğünüde anlamadım :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

ilhan mansız_melis

Anladığım kadarıyla, ben de dahil küçükken daha eğlenme amacıyla buradaydık,her şeyi şakaya,muhabbete dönüştürüyorduk ama büyüdükçe olgunlaştık galiba. Şahsi fikrim bu.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Banucan

biz büyüdük ve kirlendi dünya dediğim üye :D ;D
FEDA

ERHUN

Eskiden forumda pek zaman geçirmediğim için tanımadığım ama "banı" nickiyle kafamda yer etmiş üye.

K.D

hala avatarında kim olduğunu blmediğim üye :D ve melis açıklaman için teşekkür ederim cidden 2 sene önce alple yaptıklarımız çok garipmiş ama bir o kadarda eğlenceli ve komikmiş :D
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

CR7

arkadaş pancu nasıl bilinmez? diyorum kendisine. (bir de mümkünse başkası yorumlasın herkese bu kadar sık kendini yorumlatmak olmuyor.)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Banucan

FEDA

KeePSaKe

Since 1903

Banucan

FEDA

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Cem Goren

Bayadır piyasada yoktu ama artık burda. iyi de oldu bu :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun