Ana Menü

Ustundeki Kullanici Hakkinda Yorum Yap..

Başlatan AsA, Kasım 19, 2006, 00:24:58

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freedom forever

rep 22 olmuş vay bee dediiim üye

bzi de gör burda b[kufur otomatik editlenmistir] 2 tanecik rep imiz var :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

noumAyberk

freedom forever

kardeşimsin dediiim üye
lise ortamı sakattır sataşan olursa :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

noumAyberk

:D Merak etme sataşan olursa dersini veririm ne de olsa ÇARŞININ askeriyim dediğim üye :D

mmt

tanımıyorum kendisini ama beşiktaşlı olması sağlam birisi olduğunu kanıtlar.

BjKcArsi54

bende tanımıyorum yeni üye sanırım ;)hosgeldin diyorum :)

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

benimle rep sayısı aynı olan üye :D
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

freedom forever

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

black-eagle