Ana Menü

Ustundeki Kullanici Hakkinda Yorum Yap..

Başlatan AsA, Kasım 19, 2006, 00:24:58

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

yuNuS1903

Lord Of The Mumy

tanımıyorum :S ama tanışırız elbet bir günnn lem baytar bana bir rep daha ver bakam seninki sekiz benim kii 4 hatta üstndeki kullanıcın bile 5 yazıklar olsujn size
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

melankolizm

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Lord Of The Mumy

BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

freedom forever

ben den çok daha fazla  saygısız üye
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Lord Of The Mumy

saygı çerçevesidemi konuşuyorsuz saygımı dağıtılıyor bir yerlerdede benim mi haberim yok yoksa burası sirkmi benim haberim yokkk

unicorn

Benden sana bi rep lord of guzel gunlerde kullanman dileğiyle ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

C@Rsİ_MaNiA_11

Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

cmcpgc

BjKcArsi54

cmcpgc

ufocan