Ana Menü

TSL / Trabzonspor - Beşiktaş JK / Cumartesi / Saat 20.00

Başlatan ZeMaHŞeR, Kasım 05, 2009, 14:30:01

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 08, 2009, 17:45:19
Yenmemize rağmen çok küçüldük çok..
onemlı olan kazanmak gecen sene ıyıydıkde ne oldu tese maçında ertesı gun besıktas farkı kacırdı demedıler 1-1 sona erdı dedıler evet kotuyuz bu oyun yetmez ama gunu kurtardık ama boyle surmez bununda farkındayım sımdılık yapacak bısey yok ama...
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Bunun böyle sürmiceğini söylediğim için diyorum zaten.İşkence çekiyoruz resmen.

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 08, 2009, 17:50:05
Bunun böyle sürmiceğini söylediğim için diyorum zaten.İşkence çekiyoruz resmen.
hangı maç ıskence cekmedıkkı her maç bı sekılde streslıyız

carsi52

Cem Goren

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 08, 2009, 17:59:33
Mustafa Denizli sağolsun.
bak orda haksızlık edıyorsun md varken boyle ama md yokken adam gıbı rahatca maç ızleyebılıyormuydukkı hep dıken ustunde ha yedık golu ha yıyecegız

carsi52

Yahu adam gibi delikanlı gibi sahaya 11 sürmek var birde md gibi sahaya 11 sürmek var.
Hiç mi adam yok takımda ?
Al Batuhanı
Al Ali Kuçik'i
Al Necip'i

Takım yenilsin bak bakalım taraftar birşey diyor mu ?

Cem Goren

kaan buyuk konusma ıstersen dun yenılseydık bu sekılde yazarmıydın merak edıyorum yada baskaları senın gıbı dusunurmuydu dun yenılseydık fenerle fark 10a cıkacaktı

RCA

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Kasım 08, 2009, 13:01:33
aslinda azda olsa kurdu;

toraman/kas - ferrari-sivok - uzulmez/ismail
ekrem - enst - fink - ?

ama bunun ileri hat cok zor.

dediklerine katılıyorum. savunma hattımız çok becerikller . ama hücum hattımız yok.

hatrılar oldum baki mercimek zan olduğu zaman bide mustafa doğan vardı.. ozaman da hücum yönümüz çok iyidi ikisini bir tam yakalayabilsek...

bana santos u versinler sağa keıtayı versinler ileri uca da batuhanı koysunlar. hakan şükürün rekorunu 26-28 yasında kırar bu çocuk..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

RCA

ayrıca lütfen bu SERDAR ÖZKAN ı alsınlar basımızdan abi yetenek yok ışık yok hiçbişi yok .... kafa yormasınlar..!
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

Alıntı yapılan: Resulbjk - Kasım 08, 2009, 18:12:05
Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Kasım 08, 2009, 13:01:33
aslinda azda olsa kurdu;

toraman/kas - ferrari-sivok - uzulmez/ismail
ekrem - enst - fink - ?

ama bunun ileri hat cok zor.

dediklerine katılıyorum. savunma hattımız çok becerikller . ama hücum hattımız yok.

hatrılar oldum baki mercimek zan olduğu zaman bide mustafa doğan vardı.. ozaman da hücum yönümüz çok iyidi ikisini bir tam yakalayabilsek...

bana santos u versinler sağa keıtayı versinler ileri uca da batuhanı koysunlar. hakan şükürün rekorunu 26-28 yasında kırar bu çocuk..
sana santosu vereceklerıne ıyı bır tellon var elınde onu kullanmaya baksan

RCA

yetenek dolu onda gördüğüm en iyi sol bek/açık lardan bitanesi ama şuanlık ondan artık TEFLON tava olur tellon değil..

That's me.

Cem Goren

ıste onu kazanacaksın o zaman neden dos santosu alıyoruzda gecen senekı telloyu kazanmıyoruz

carsi52

Alıntı yapılan: cem_goren - Kasım 08, 2009, 18:09:25
kaan buyuk konusma ıstersen dun yenılseydık bu sekılde yazarmıydın merak edıyorum yada baskaları senın gıbı dusunurmuydu dun yenılseydık fenerle fark 10a cıkacaktı

Çıkartsın Batuhanı,Aliyi,Necipi,Onuru,İsmaili sahaya yenildiğimizde laf eden adidir..
Bu gençleri çıkartıp 3-5 maç kaybederiz ama 4-5 sene kazanırız daha sonra :)

Siz 3-5 maç balına kazanıp sonra BOM diye patlamak mı istersiniz ?
Yoksa 3-5 kaybedip 4-5 sene kazanmak mı istersiniz ?

IL Capitano

bir gun de su Ugur Inceman yerine Necip Uysali izlesem diyorum , 5 tane birden ilk onbirde olmaz ama yavas yerlestirse bir iki tane, hic degilse tr kupasi maclarinda. kupa umrumda degil , cikar genc agirlikli bir kadro seyredelim.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....