Ana Menü

Diyarbakırspor ligden çekiliyor!

Başlatan +18 !, Kasım 01, 2009, 22:28:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

konuyu baska yönlere cekmeyin
asil konu üzerinden yorum yapalim,kimin hain kimin kahraman oldugu bizi burada ilgilendirmiyor,bunu zaman gösterecek
diyarbakirli yöneticiler hakem ve federasyona tas atiyorlar,haksiz bi yenilgi aldiklarini iddia ediyorlar
varmi o macta bi yamukluk,hakemin veya federasyonun varmi diyarbakirin yenilgisinde?
buna bi cevap arayalim ilk önce,sonra diyarbakirlilara hak veririz veya vermeyiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdibatmaz

d.spor'un üstüne çok gidildiğini bal gibi biliyoruz tribün açısından. Diğer türlü siyasi oyunlar var mı bilemeyiz. ajitasyon olabilir tabii ki. Yani bu ligde hiç şike yapılmadığını bilsem inanmam ama olabilir, olmayabilir de. zamanla çıkar. D.bakır Beşiktaş maçı gelsin, çekilmezlerse, görürüz taraftarı. istiklal marşını ıslıklıyorlar mı, ıslıklamıyorlar mı... provoke ediyorlar mı, etmiyorlar mı...
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Bazı insanların yaptığını her insana yüklemek yanlış olduğundan dolayı tüm diyarbakır halkını suçlayamayız zaten.
Olaya gelince inanmıyorum ben çıkarlar maça.Biraz işi duygusallığa bağlıyorlar yani.
Hadi diyelim yaptılar gese maçına çıkmadılar diğer maça çıktılar ?
Eee o zaman yaptıkları geseye hediye 3 puan demek olucak + 3 puanları silinecek.Yazık değil mi şampiyonluk yarışı verenlere ?
Hadi diyelim hiç bir maça çıkmıyorlar ?
Eee o zamanda yazık değil mi futbolculara o kulüpten ekmek parası kazanan insanlara ?

Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

dıyarbakırırında haksız old. yanlar yok degıl dıyarbakır halkını herkes bılıyor bundan 3 yıl once kupa maçı ıcın besıktas oraya gıttı ıstıklal marsı ıslıklandı fener maçında bu sene ortalık karıstı sehrın gırıslerınde baskentımıze hosgeldınız yazıları vs.vs.vs. onlarda aranmıyor degıl hanı

sporda sıyasete karsıyım bu sekılde bagırmak yersız sonucta dıyarbakırda yabancı oyuncularda var dıger takım taraftarlarının tepkısı ya dıyarbakır halkına yada taraftarlarına
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Her ne kadar vazgeçseler de her olaydan sonra tehdit etmeleri sıktı artık
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.