Ana Menü

KralKartal Atkısı[SATILMIŞTIR]

Başlatan ERHUN, Ekim 28, 2009, 10:33:30

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

**KRAL KARTAL ATKISI**
RESİMLER:
1

2

3

Atkı resimde görüldüğü gibidir. Herhangi bir kusuru yoktur. Resim çekerken elim titredi galiba biraz kusura bakmayın.

ATKI SATILMIŞTIR..

İstanbul/Bakırköy'de yim.
Atkıyı 5-10 kez anca kullanmışımdır-söküğü yırtığı yok..
Resimde elim titrediği için pek belli olmamış-silik gibi çıkmış ama ortadaki ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ yazısı altın rengidir ve hiç bir kusuru yok.

MSN adresim: erhuna@msn.com

+18 !

Satmayı düşünürsen ben alırım..

ERHUN

Alıntı yapılan: +18 ! - Ekim 28, 2009, 12:51:15
Satmayı düşünürsen ben alırım..

Sağol ama ilk tercihim takas. Takas yapmak isteyen çıkmazsa o zaman satmayı düşünebilirim.

erdibatmaz

satmayı düşünürsen , ben de Bakırköy'deyim. Takas için verecek atkım yok, yoksa hemen verirdim.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

Takas yaparsam kışın dışarda / maçlarda takacak değişik bir atkım olur diye düşünmüştüm. Satarken ne kadar fiyat söylesem bilemedim aldığım fiyatı fazla olur, 10 tl desem az olur. Neyse 1-2 gün daha takasa gitmezse fiyatı o zaman düşünürüm. Sağolun ilgilendiğiniz için.

IL Capitano

"Satarken ne kadar fiyat söylesem bilemedim aldığım fiyatı fazla olur"

Cumhuriyet bayramindan midir nedir  :) , arkadasin yazdigi cok hosuma gitti, seviyorum memleketimin insanini..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Fiyat olarak 15 TL düşünüyorum. Almak isteyenler buraya yazsın, MSN'e bu ara girmiyorum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ekim 30, 2009, 08:51:57
Atkı güzel atkı arkadşalar :)

Dediğim gibi çok çok az kullandım. Geçen sene kışın bir kaç kez takmıştım. Geçen kıştan bu yana odada duruyor.

15 TL veya takas kabulumdür. Kral Kartal'ın özel yaptığı, satış fiyatı 20 tl olan ve stokta kalmayan birşey için 15 tl çok değildir sanırım.

Batuhan

ah be abi,ben taşınmadan önce açsaydın konuyu ksk atkısıyla takas yapabilirdik...
Koca hestiy aya bedenem ?

ERHUN

Tabi ksk atkısıylada takas yapardım ama işte aklımda yoktu atkısı takasa vermek yada satmak. Baktım atkı tükendi konusunda elinizde varmı atkılardan diyorlar. Bende dedim 2 tane var 1 'i boşuna durmasın, isteyen birine gitsin.

Alp Erdem

abi fiyat yazmışsın 15 ben alabilirim

ERHUN

Tamam satalım atkıyı yollamakta sorun değilde ben nasıl alıcam parayı. Ptt hesabım falan yok ondan İstanbul'dakiler demiştim. İstanbul'da akraban falan varsa ben ona gidip satıyım sana yollarlar?

ilhan mansız_melis

Hesaba gerek yok Alp sizin adresinizi alsın havale olarak yollayabilir siz de istediğiniz gönderilen postahaneye gidip kimliğinizi verip bir de para gelicek kişinin adını soyadını söyledikten sonra paranızı hemen veriyorlar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

15 TL ise hemen alırım ben

Hesap numaran var mı abi EFT'yle yollarım parayı eğer hesap numaran varsa