Ana Menü

delikanlı aleminde internet lugatı

Başlatan Simurg, Şubat 08, 2007, 15:23:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Internet"
Abi resimler var, yazılar var, aradığın her şeyi buluyormuşsun. Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar. Manita resimleri desem offff, offff. Bi de bunun denizde yapılanı varmış, sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum. www: Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basın. Beni utandırmayın.

"Nikneym"
Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyorlar. Gazoz Ömer'in gazoz'u, Patinaj Ali'nin patinajı gibi. Bize yakışmazzz, ben "Durukan".

"Çet"
Şimdi burada bir sürü aklı evvel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani...

"Site"
Bildiğiniz site işte uzatmayın.

"Tıklamak"
Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla. Erkek adam tıklamaz, BASAR. Ne öyle tık tık. Babür de tıkla diyip duruyo. Onda da var bişi zaten. Bana da aklınca gidip kahverengi çorap almış. Erkek adam dediğin beyazzz çorap giyer.

"Aysiku"
Çet'te tanıştığımız yengelerimizle özel durumlarda konuşmak için icat edilmiş. İyi alet de, ne o öyle papatya ayağı.?

"Davlod (indirmek)"
Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama..

"imeyl"
Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek işe yaramıyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar.

"Hit"
Bu kesin ingilizce'dir dedim. Açtım sözlüğü baktım. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Hehehueeh güzel paylaşım sağol Büşra...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eyup1903

unibjkoguz

Bu sevda bitmez hasret bitmez
Alayına gider hic farketmez
Bu alemde ÇARŞI  herkse karşı
Allah affeder ÇARŞI affetmez

noumAyberk

Ellerine sağlık çok komik
Alıntı yapılan: unibjkoguz - Şubat 08, 2007, 21:08:08
eyvallah birader perfecto
Konuyu açan bir bayan :D

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Anarchy*

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.