Ana Menü

Nefes / Vatan Sağolsun

Başlatan carsi52, Ekim 11, 2009, 17:19:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

internete düsmedi daha
cam cekimi vardi ama cok kötü cikti
seyretmek imkansizdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

RCA

bende gittim. çok orjinal bir film bu da kalitesini göz önüne seriyor.

kesinlikle gidin korsan morsan alın izleyin bir şekilde.. yorumu ipek arkadasımız yapmış tamamına katılıyorum. sadece bir dipnot veriyorum : ASKERE GİDECEK ARKADASLAR İZLEMESİN. :)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Batuhan

bence elinizden geldiği kadarıyla sinemada izlemeye çalışın,olmadı Orjinal dvd-vcd alın...
hak ediyor bu film.
Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

o fragmanındakı dıyalog cok etkıleyıcı ınsanın kanı donuyor haftasonu en gec gıdıcem
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Dün gittim ya süperdi film çok beğendim gerçekten.
Bazı beğenmeyen insanların çok fazla aksiyon beklediği için beğenmediklerini düşünüyorum.Anlatılmak istenenler çok güzeldi.

Resul;Askere gidecek arkadaşlar izlemesin demişsin ? Neden izlemesin ki izlesinler herkez izlesin hatta.Askere gidicek arkadaşlar izlesin ki vatan için insanlar nerelerde vatanını korumaya çalışıyor görsünler.O terörist pisliklerinin yaptıkları pislikleri daha fazla görsünler ki gittiklerinde hepsinin kafasını teker teker ezsinler.
Bölünür senin için uykular!

delgado1008

http://kralkartal.net/index.php?topic=23854.0

zamanında söyledik böyle bi film var diye ama kimsenin dikkatini çekmedi  :D hasılatın bir bölümü tsk ya aktarılcakmış korsanı filan bırakın alın sevdiğiniz birini gidin bu filme ;)
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun