Ana Menü

TSL 6. Hafta BEŞİKTAŞ - Kayserispor 19 Eylül Cumartesi / 21.00

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 13, 2009, 21:30:52

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

Sinan Engin bir laf dedi

oda dogru
haftalardir bjkyi savundum...(GÖYA)...
ama bu besiktasin Baros gibi adami yok takimda

erdibatmaz

Delgado'yu arar olduk ya. forvet arkasına parayı sayıp tabata diye bir oyuncu aldık. ya takıma alışamadı ya da fos çıktı. topu sürüyoruz sürüyoruz adamların ayağına bırakıp geliyoruz. bi boşluk, bi siyah beyaz eksikliği var ileri uçta.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Tolgahan_BJK

nihatın vurduğu top girse bu kadar karamsar tablolar çizilmeyecekti...

ben en başından beri bunu savunuyorum işte, bu maçı 5-0 alsaydık da yönetim istifa etmeli ;)

skora göre değil, genel duruma göre konuşmak gerek bence. ve genel durum kötü... yoksa kayseri maçını kazansan noolucak kaybetsen noolucak...

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

djinonu

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Eylül 20, 2009, 01:01:00
Taraftar sonunda tepkisini koydu..

pardon ama tepki derken iki dakikalik yeter demirören yeterimi, gaziantepe baskani olumu yoksa yönetim istifayimi diyorsun?
mac boyunca takimi ateslemeye calisan carsi grubu yüzünden tepki koyulmadi ben kulagimla iyi isittim...tas catlasin 10dk tepki vardi macta;)

CR7

Tepki koyuldu mu koyuldu

ee daha ne?

sadece kapalının ortasındaki kutu denen çarşı adı altındaki çıkarcı grup bağırmadı o kadar
ayrıca oraya gidenlerin görevi takımı motive etmek
yönetimi kovmak değil
ne desen gitniyorlar zaten
gırtlak patlatmaya gerek var mı
al manisa maçı 5-1
her gol sonrası yeter yd yeter
sonuç ne?
hala burada!!!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

O satılmış dedikleri topluluk ÇARŞI olamaz..Yani nasıl onlar ÇARŞI oluyor onu anlamıyorum.Beşiktaş'ı karşılıksız seven kişilere ÇARŞI demek varken satılmış olanlara neden deniliyor ? Satılmış olanlara ÇARŞI demeyin boşverin.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

CARSI EMPERYALIZME KARSIYDI heeee???

CARSI EMPERYALIST olmus cikmis, haberi yok...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Tolgahan_BJK

Çarşı adı ağızlarda sakız oldu... çok değer yitirdi. Zamanında yer altında karar alan sessiz sedasız iş bitiren ve herkesçe sevilen takdir edilen çarşı bugün, koyması gereken tepkiyi koymuyor !

Satılmış demek çok ağır olur, içim elvermez bu sıfatı yakıştırmaya... Her şey de dışarıdan göründüğü gibi değil...

Ama tepki yetersiz, o kesin ! yetersiz ve çok geç ! geçen sene istifa sesleri hiç susmamak üzere başlamalıydı. şampiyonluk veya bir 3 puan da kimsenin gözünü boyamamalıydı...

Her şartta takım desteklemek, ölümüne takımın yanında olmak ayrı şey, rezalettt bi yönetimi istifaya davet etmek ayrı bişey ;)

bundan bi 6-7 sene önce bi Beşiktaş başkanı demirören'in yaptıklarını yapsa, kıyametler kopmuştu ! şimdi, 5 dakkalığına bi tepki... maç berabere bitse, o tepkinin de olacağı meçhul :)

hayırlısı olsun

keskinli

bayramimiz zehir oldu
hocanin sucu büyük ama suc onunla bitmiyor,en büyük sucuda ilk 11 i bi türlü belirleyememesi gecen hafta güvenmedigi futbolcuyu ilk 11 e almasi gibi bir sürü hata sayabiliriz.
ilk yarida sol taraftan pes pese 4 tane iyi top getirdik,hepsinide götürdük kaleciye teslim ettik
geriye cikarmayi düsünemeyen futbolcuya hoca ne yapsin?
kesinlikle bi kaliteszlik var
yusufun girmesi dogruydu,girdikten sonra pozisyonlarimizin cogaldigi inkar edilemez
futbol sansimizda eksik bu siralar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

Tolgahan_BJK

ya midem buandı artık şu denizlini suratını görünce çok rahatsız oluyorum... hala rahat, her şey kontrolüm altında havalarında.. ulan olmuyo işte olmuyo !

ağzınla kuş tutsan ben zaten seni istemiyorum o ayrı da,
sen daha kafeste hapsolmuş serçeyi tutup iki elinle alamıyosun ! iki elinle başka şeyler de yapamıyosun.......

[KralKartal]

kimse basarisiz olmak istemez, ama istatistiklerde maalesef yalan soylemez..

2.dönemlerde basarisizdir...Demek ki 1 senelik calistirmak istemesi ve israr etmesi
bundanmis,

suc ona KAL diyende, Denizlinin sucuda kalmak...

saldır beşiktaş

Beşiktaşın en kötü dönemleri 70-80 arasıydı küme düşmeye oynadığı bile olmuştu o dönemde.
Ama o dönem dahil hiç bir zaman 5 maç üst üste gol atamadığı olmamıştı.

İçim acıyor içim BEŞİKTAŞ gibi takım 5 maçtır gol atamıyor.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan