Ana Menü

Beşiktaş - Man.Utd | 15 Eylül Salı 21:45

Başlatan erdibatmaz, Eylül 10, 2009, 18:46:22

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pAscAliAnUmut

Gerçekten çok yazık oldu ya :(

Çok iyi direndik puan da hakkımızdı aslında ama..

O dakikaya kadar çok iyi kademe-defans anlayışımız vardı ama o gol..

Yine de tüm futbolcularıma helal olsun

Bİlhasssa Fabian Ernst'e !!
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

djinonu

Serdar Özkan biraz daha calissin vallaha ardadan iyi olmazsa bende adam degilim!
son vuruslari iyi yapsin orta cali$sin bakin serdara yavas yavas adam oluyor
zaten onun cikmasi takimi bozdu
acik konusalim tabata saklandi gibime geldi macta!
onun cikacagi yerde serdari cikardi

macta birtek degisiklik yapilmasi gerekiyordu
TABATA-TELLO

kaptanida unutmamak lagzim onada helal olsun!!!8-0lik yerden vurmaya calistilar anladiysaniz ama bu sefer kaptan izin vermedi!!!hakanada bravo
böyle oynasinlar yenilsinler üzülmem cünki bu aksam GERCEK BESIKTAS RUHU VARDI SAHADA!!!bitek o nihatin ortasinda nobre yerine batuhan olacaktiki kafayi vurup gol dedirtecekti ama olmadi insallah rövansta olacak!!:) AMIN

eRe

nıye cıkarırsın serdarı
her hafta aynı
kım ıyı oynuyor yeter cık dıyor denızlı ya
ne yapmaya calısıyor anlamıyorum!!!
yusufta bu kadar kotu hıc beklemıyordum
ayrıca tabata kım ya ne yapar bu adam yanı nerde oynuyor ben bı turlu cozemedımde
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

İpek Şen

Serdar çok güzel oynadı çıkarılması zaten ilk 5dakika sahamızdan çıkamamamıza yol açtı.Yusuf çok çok kötüydü Serdar boşa çıkmış oldu.Yusuf'un oyuna katkısı 0dı.

Ernst için diycek laf yok heryerdeydi.

Ve 10.5 numaramız adının ''şanını'' gene yerine getirdi(!)

Velhasıl puan hakkımızdı.Birde Hakan'a parantez açmak lazım harika bir maç çıkardı maşallah.

Ne denirki bu maç sonrası 70.dakikadan sonra Manu'nun biraz daha yavaşlamasıyla golde gelir diye umarken gol yedik.

Denizli ilginç bir adam çok ilginç hemde..
Aynalarda gördüğümsün,ağladığım güldüğümsün;çözemezler kördüğümsün
Bilge bir kuş gökyüzünde bak ne diyor son sözünde yıkılma öyle
Haydi kalk ayağa yürü güneşe!

Alp Erdem

yusuf girmeseydi daha farklı olurdu bu skor

Alp Erdem

nedense ligte oynayamayanlar şampiyonlar l. inde oynuyor yada tam tersi olyor

KeePSaKe

Ferrari'yi de unutmamak lazım bir çok tehlikeli pozisyonları uzaklaştırdı Serdar Özkan ile Ernst te iyiydi Holosko beni hayal kırıklığına uğrattı Tabata dan zaten birşey beklemiyordum Yusuf ta birşey yapamadı ya defansif olarak iyiyiz ama ileride birşey yapamıyoruz Tabata da çare olamadı bize ne yapıcaz bilemiyorum yazık oldu valla şans bizden yana değildi bugün maçın hakkı beraberlikti...
Since 1903

CR7

Yusuf girmeliydi ve tabatanın yerinde oynamalıydı
serdar değil tabata çıkmalıydı
ekrem sağa geçmeli fink ortaya girmeliydi
kaş çıkmalıydı
bunlar benim değişiklik düşüncelerim

ayrıca taraftar görevini yapmıyorsun diyosun da kaan gel bir de stada stadın çevresine öyle yorum yap
taraftar tek kelimeyle harikaydı
hakan süperdi golde yapacak bir şeyi yokki
ferrari iyiydi
ernst gs maçında böyle oynasaydı o maçı kazanırdık süperdi
oyun iyi oynadık
en az 1 puan hakkımızdı
ben en az avrupa ligi diyorum bu takımı görünce
helal olsun
hep böyle oynayın isterseniz yenilin tabi başarabilirseniz :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Çok mücadeli geçti maç
Onlar da onları bu kadar zorlayacağımızı sanmıyorlardı.
Adamlar ama çok profesyonel
bir adamın peşine anca 3 futbolcumuz düşünce o adamdan top kapabiliyoruz
Oyuncuları çok kaliteli vidic ve valencia adamlar muhteşemdi
Sonuç aslında maç öncesi muhtemel olacak birşeydi
Adamların transfer ettiği oyuncuları
Biz ne yazıkki hayal bile edemiyoruz takımımızda
Bu kadar artılarla olan takımı beşiktaş gibi gs ve gaziantep sporla ceberleşen bir takımın
Zorlaması çok ama çok güzel birşey
Demek ki istendiğinde oluyormuş...
Herkesi tebrik etmek lazım çokta iyidik
Taraftar zaten orda mahvetti manuyu
Demirören bi kıyak yapsın taraftarı deplasmana götürsün :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

+18 !

Maçın hakkı beraberlikti

İyi gününde olan bir Beşiktaş İnönü'den asla çıkarmazdı manchester'ı

Her zaman olduğu gibi şanssızdık..

Diyebileceğimiz tek şey yenildik ama ezilmedik.

NoPasaran

Dün Sabaha kadar oynansa sanırım bu maçta biz gol atamazdık. Hücum oyuncularımın "yeterli olmaması" nedeni ile, sene başında istenen forvet transferinin ne kadar doğru olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.

Malesef Holosko, Nihat, Bobo , Nobre 2 tane iyi santrafor etmiyor, edemiyor.

Maçın kaybedilmesindeki temel noktalardan biriside malesef inançsız oluşumuz maç öncesinde..

*Taraftar forumdalarında "kendi taraftarımız" 3 yersek bile yeter diyor, rakip taraftarlar 9 esprileri yapıyor

*Taraftar maçta bağırdığı 10 dk dışında, galibiyete inanmayan bir tezahurat şekli

*Mustafa Denizlinin ilk defa maç öncesi %51 söylemlerine uygun olarak söylemediği "puan alırsak yeter" basın toplantısı

*Ve yediğimiz 2-3 gol sonrası takımımıza yapılacak , bizim taraftrın övüç kaynağı (aslında rezalettir) tepkileri

arasında 11 tane adam maça çıkıyor..

Nasl galip geleceksin ki..

Golü yemeseydik önmeli bir avantaj yakalaycaktık ama artık bana göre bazı şeyler zor. Wolsburg ve CSKA yı kendi sahanda yenme garantin malesef yok..

Ernstin goldeki büyük hatasını malesef affetmiyorum. O kalitede birisinin bu hatayı nasıl yaptığını anlamıyorum. Topu seyretmeyip, pozisyonunu alsa tehlike olmadan gidecekti..

Bu takım bu sene kendine gelmesi için artık bir galibiyet alması gerekiyor. İlk lig maçında alacağımız galibiyet sonrası bu tren bu savunmasıyal zor yıkılır bende bunu diyorum

Yeterki, Mustafa Denizli Umudunu kaybetmesin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Alıntı yapılan: İpek Şen - Eylül 16, 2009, 00:06:25
Serdar çok güzel oynadı çıkarılması zaten ilk 5dakika sahamızdan çıkamamamıza yol açtı.Yusuf çok çok kötüydü Serdar boşa çıkmış oldu.Yusuf'un oyuna katkısı 0dı.

Ernst için diycek laf yok heryerdeydi.

Ve 10.5 numaramız adının ''şanını'' gene yerine getirdi(!)

Velhasıl puan hakkımızdı.Birde Hakan'a parantez açmak lazım harika bir maç çıkardı maşallah.

Ne denirki bu maç sonrası 70.dakikadan sonra Manu'nun biraz daha yavaşlamasıyla golde gelir diye umarken gol yedik.

Denizli ilginç bir adam çok ilginç hemde..

noktasindan virgülüne katiliyorum...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Bide söylemek gereken başka bir konu var..

dk 77 olmuş..

Maç 1-0 yenik..

Sanki 5.golün sonrasındaki hava var..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Bence ManU karşısında çok güzel oynadık

İyi oynarken çok basit bir gol yedik

Ama ben de dahil kimse bizden böyle bir oyun beklememiştir gs maçından sonra çok umutsuzdum ama helal olsun ManU karşısında iyi oynadılar

Serdar'ın oyundan alınması hataydı adam ne güzel oynuyordu boşuna alındı oyundan

Bir ara Yusuf Vidic'i şaşkına çevirdi üst üste çalımlarla :D

Alex Ferguson taraftara hayran kalmış ama ben pek bişey göremedim bi 72. dakikada çok iyiydi taraftar o kadar Liverpool maçını mumla arattırdılar...

Ernst'i beğenmeyeni Allah çarpar :D Deli de iyiydi özellikle 2. yarı Valencia topla çok buluşmadı 35 yaşında olmasına rağmen iyi mücadele etti İbrahim

Yahu bir de sağ kanat hiç işlemedi hiç

Sonuç olarak yenilsek de iyi oynadık Kara Kartallar gibi mücadele ettiler en azında...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Manchester United maçında BJK İnönü Stadı yine tarihi günlerinden birini yaşarken, İngiliz ekibinin yıldız ismi Wayne Rooney büyük tepki gördü.

Twitter'daki kendi sayfasında Beşiktaş ile ilgili olarak 'Elma soslu kızarmış patatesle doldurulmuş Turkey'e (hindiye) bayılırım' diyerek Siyah-beyazlılar'ı kolay lokma gören Rooney tribünlerin gazabından kurtulamadı.

Taraftarların küfürlü tezahüratlarından kurtulamayan Rooney, oyundan çıkarken teknik direktör Alex Ferguson'a da isyan etti. İngiliz golcü oyundan alındıktan sonra kramponlarına çıkarıp yere fırlatarak tepkisini gösterdi.

Rooney hiç birşey yapamadı bu maçta daha doğrusu ilk 10 dakika sahadaydı sonra yoktu oyundan çıkarken de çok sinirlendi :D yedi soslu hindiyi :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.