Ana Menü

Mutlu Yıllar Dost (Büşra)

Başlatan Cem Goren, Eylül 05, 2009, 15:58:32

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Nice senelere kardeş, yeni yaşında sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim agresif(şaka hee yine saldırma :D) admin
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Guti ORÇ.

büşra bu pasta seni keser mi ama artık idare edersin

nice yıllara büşra  ;D ;D ;D

Alp Erdem

ben zararlı diye vermicem pasta zaten para yok :D

nice kutlu ve mutlu yıllara :)

Simurg

İyikide doğmuşum bugün çok mutluyum saolsun :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Cem: Pasta müthiş profiterollü çikolatalı tam istediğim gibi çok teşekkür ederim. Dost naber :) Artık yalnız değilsin bende 18 oldum. Öss mat2 sınav stresi derken bir çok şeyi aslında birlikte yaşadığımın farkına vardırdın beni .Çok iyi anlaşmamız aynı müzik zevki oturduğumuz mekanlar, doğduğumuz hastane bile aynı dost yakında ikiz çıkıcaz. Düşündüğün için kutladığın için herşey için saol :D

Sergen: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? Sen beni bjk görünümlü o yaşadığın sosyeteyle geceleri eğlencali barlarda yediğin pastayla kandıramazsın. 120 parçalık altın kaplamalı bıçağınla kestiğin içinde çikolata parçaları olan pastayı kesip gümüş tabağına koyup bana yediremezsin. Altın kaplamalı çatalınla bana o pastayı yediremezsin uleeeeeynnnnn :D
Canım benim msnde senle konuşmak her zaman ayrı bir tat oldu. Arada seninle çekişsek bile bunu biz sorun yapmıyoruz.Birlikte nice senelere pasta içinde saol :D

Melis : Umarım hepimiz için öyle bir sene geçer teşekkür ederim canım. Pastalar içinde ayrıca saol. Ama aç gözlü şeysi yapmayın bana yaa :D

Erdi: Gıcık :D Sürekli bana laf atma huyumu doğum günündede bırakmamışsın bakıyorum. Bugünde bari beyaz bayrakları çeksekdik haaa ama diyosankiki savaş hiç alınmam :D

Eyüp abi : Foruma ilk kayıt olduğum günü hatırlıyorumda o günden bu yana muhabbeti hiç kesmeden konuşmayı başaran nadir insanlardan olduğumuza inanıyorum. Maç günlerinde hele ki yenildiğimizde yaptığın konuşmaları hatırlıyorumda zaman ne kadarda çabuk geçiyor. Müneccim abim bu sene şampııyonluğuda görmedin biz umudu keselim mi ne dersin ?
Beni koruyup kollaman, efkarlanıp radyoda açtığın şarkılar birlikte önetime ettiğimiz isyanlar hepsi aklımda.. hiçte unutmicam en abisi teşekkür ederim.

Yiğit: Şimdi söylicem ama kızcaksın :) Kızma ya ama öyle napim seni forumda avatarına koyduğun güzel kızlarla tanıdım ilk başta. Sonra heroes ve diğer paylaşım muhabbetleri şimdi neredeyse hergün konuşuyoruz. Tabata nın daimii fanı olacağına ve ilerde sortiye gideceğinede inanıyorum. teşekkür ederim Pastan çok cici nasıl buldun ya :D

Ahmet abi: Forumda yazılarını dikkatle okuduğum kişilerdensin. Yazdığın yorumlara sert çıkış gösteren kişi varsa çok nadirdir çünkü herşeye iki taraflı bakmayı başarabiliyorsun. İlk mod olduğumda yanımda olduğun için teşekkür ederim. İnşallah Allah'ım hepimizin muradını verir.

İhsan abi: Forumun baş güzel yazarlardan diğeride sensin. Pastalar için ayrıca teşekür ederim adminim. Bana taktığın lakap bir virüs gibi herkese yayılıyor :D İhsan abi doğum günümdede şu zam işini bi konuşsak :) İyiki sizleri tanımışım Teşekkürler.

Umut: Seni radyodan tanıyorum yanılmıyorsam şimdiden rakip çıktık turnuvada iyi olan kazansın :) Teşekkür ederim.

Kubilay : Sen bana şişkosun kilo ver sana anca diyet pasta gidermi demek istiyosun :hüh
Pasta güzelmiş tarifini alabilir miyim :D Teşekkür ederim.

Cem Abi : Baba kartal :) Kızınla bir gün inönüde maça gelebilmen dileğiyle. Teşekkür ederim.

İpek : Yaşını bilmediğim için sonuna abla gibi bir imge koymadım büyüksen k.bakma :) Öncelikle aramıza hoşgeldin. Doğum günümü kutladığın içinde teşekkürler.

Sercan: Saol kardeş alınmadım elbet seninde doğum günün olur intikamım acı olacak :)
teşekkürler

Orçun: Burjuva dediğin böyle pasta koyar :D Artık pastandan forum olarak idare ederiz napalım :) Teşekkür ederim.

Alp: Parası geri dursun hatırlaman yeter alp teşekkürler.

İyiki burada sizin aranızdayım. Herkese çok çok teşekkürler Hatırlamayanlar yada görüpte cevap atmayanlara doğum gününde bende bişey yazmıcam ;D Bazen iyi olmak yetmiyor demekki. Tekrar tekrar herkese teşekkürler birlikte nice senelere...

BEŞİKTAŞK

+18 !

Alıntı yapılan: Simurg - Eylül 14, 2009, 10:33:10

Sergen: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy? Sen beni bjk görünümlü o yaşadığın sosyeteyle geceleri eğlencali barlarda yediğin pastayla kandıramazsın. 120 parçalık altın kaplamalı bıçağınla kestiğin içinde çikolata parçaları olan pastayı kesip gümüş tabağına koyup bana yediremezsin. Altın kaplamalı çatalınla bana o pastayı yediremezsin uleeeeeynnnnn :D
Canım benim msnde senle konuşmak her zaman ayrı bir tat oldu. Arada seninle çekişsek bile bunu biz sorun yapmıyoruz.Birlikte nice senelere pasta içinde saol :D

Ben burjuva değilim uleeeeeeeyyyyyyynnnnnnnnnn :D

Ben senin pastanı sapı tahta kör bıçakla kesecektim,koyacağım tabak bakır olacaktı ve yedireceğim çatal plastik olacaktıı uleeeeeeyyyyyynnnnnn :D

Tekrar iyiki doğdun her zaman dediğini bu sefer ben diycem "kardeşinin gulüüü" ;D

ceren

Canım benim seni tanıdıgım icin mutlu hissediyorum kendimi.. Hayırlıı bir ömür diliyorumm sana.
Ne denir böyle anlarda bilmem ki. ben sana denilecek en güzel sözleri eksiksiz söylemiş olayım o zaman. :D

18 yas en hareketli en heyecanlı en kıpır kıpır yas :D mutlulugunu tahmin edebiliyorum :) ) Rabbim güzel olan herseyi hediye etsin bugün sana..

tekrar dogum günün kutlu olsun..öptüm o güzel yanaklarından..

"Sen dua et, ben amin diyeyim, sonra belki çay da içeriz :D "

Simurg

Teşekkür ederim ceren abla :)
İnan bende senle tanıştığım için çok mutluyum birlikte yaptığımız msn konuşmlarından tut sinir li olduğunda yaptığımız hararetli konuşmara kadar herşey çok güzel seninle.
Hiç kimseyi ön yargıyla değerlendirmediğin her zaman  içindekini görmeyi başarabilmen çok güzel. Senle hiç konuşmadan aynı şeyleri düşünebiliyoruz bunu ilk tanıştığımızda anlamıştım. Birlikte nice senelere... :D

Yiğit e-kart için teşekkürler.

Sergen o bıçaklayedirip beni tetenozmu yapcaksın sadist :D

BEŞİKTAŞK

sercAn1903

Doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere..
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Simurg

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

doğum günün kutlu olsun büşra... sana beyaz bayrak falan yok. pastanın içine dinamit koydum çaktırma...
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

sen bana pasta felan almadın ki :D

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Catak

iyiki doğdun nice mutlu yıllara:D
ÇATAK

Simurg

Teşekkür ederim fatih :)
En büyük asker bizim asker. Sürekli nereli olduğunukarıştırıyorum ve sen buna hiç kızmıyosun bun için teşekürler. Umarım rahat bi yerde askerliğini yaparsın ve zaman çabucak geçer 460 günde olsa biz hep yanında olucaz her çarşıya çıktın bize askeriyede olan olayları anlatırsın :)
Tekrar teşekkürler...

BEŞİKTAŞK