Ana Menü

Milano Derbisi : Milan 0-4 Inter

Başlatan CR7, Ağustos 25, 2009, 00:35:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Milan vs Inter
Daha ligin başında Milano Derbisi
Siena deplasmanından 1-2 galip dönen Milan ve Bari deplasmanında 1 puanı zor alan Inter(Cem abi öyle diyor izlemedim)
Sizce maç sonucu ne olur?

Eğer öyleyse ben Milan kazanır diyorum.
Hazırlık maçlarının acısını çıkarırlar gibi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

Milandan bi b.k olmaz bu yıl.. Tabi derbiler hiç bi zaman belli olmuyor ama interi daha önde görüyorum deplasmanda olmasına rağmen..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Alp Erdem

milan artık eski milan degil kakada gitti

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

%60 Milan yener.
%40 Berabere biter.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

ilhan mansız_melis

İnter'e uyuz oluyorum ;D

Milan kazanacak gibi bir his var içimde

Saldır Milan
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Since 1903

CR7

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

İSTANBUL - İtalya Ligi'nin 2. haftası bir derbi maça sahne oldu. Ligde şampiyonluk adaylarından AC Milan ile Inter, San Siro Stadı'nda karşı karşıya geldi. Inter baştan sona üstün oynadığı maçta ezeli rakibini 4-0'lık skorla bozguna uğrattı.

Derbi maça iyi başlayan taraf Inter, Snijder ve Milito ile pozisyonlar buldu ancak sonuç alamadı. Ev sahibi konumundaki Milan zaman zaman ani ataklarla Inter'e karşılık vermeye çalışsa da 29. dakikada öne geçen taraf Inter oldu.

Genoa'dan transfer edilen iki futbolcudan Milito'nun pasında Motta, skoru 1-0'a taşıdı. 34'te Maicon ceza sahasında Gattuso ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Gattuso bu pozisyonda sarı kart görürken, Milito penaltı vuruşunu gole çevirdi: 0-2
Haberin devamı ↓reklam

40. dakikada Gattuso bu kez orta alanda Sneijder'e yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarının uzatma anlarında Maicon, Inter'i 3-0 öne geçiren gole imzasını attı ve devre de bu şekilde sonuçlandı.

İkinci yarının başında da oyunun hakimiyetini elinde tutan Inter, yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. 67'de Stankovic ceza sahasının dışından attığı golle farkı 4'e çıkarttı.

Son bölümlerde oyunda tempo düşerken, Inter ligin 2. haftasında oynanan derbi maçta ezeli rakibi Milan'ı 4-0 mağlup etti.

Normal sonuç oldu bence
bundan sonra maç özetlerini izleyeceğim
ve Cem abi'ye inanmayacağım :D

+18 !

Cem Goren

ınter kaldıgı yerden devam edıyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun