Ana Menü

Fenerasyon Başkanı Özgener'den Yayın ihalesi ve euro 2016 Açıklamaları

Başlatan CR7, Ağustos 20, 2009, 01:56:37

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Turkcell Süper Lig naklen yayın ihalesinin Ocak ayında yapılacağını hatırlatan başkan Özgener, spor kulüplerine daha fazla gelir sağlamak için ihalesinin geçmişteki gibi tek paket halinde değil, farklı ürünler yaratılarak paket paket satılacağını açıkladı.

Geçmişten farklı bir ihale olacağına dikkat çeken Özgener, ''Elimizdeki ürünün değerini son derece iyi biliyoruz. Geçmişte tüm ürünler tek bir paket halinde pazarlanmıştır. Bu ihalede tüm ürünler tek ihalede değil, farklı ürünler yaratılarak, paket paket satılarak olacak. Rekabeti artırıp, buradan elde edeceğimiz gelirleri maksimize edip inşallah kulüplerimize daha büyük katkıda bulunacağız'' diye konuştu.
Özgener EURO 2016'ya ev sahipliği yapmak için UEFA'ya başvuracaklarını da belirterek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Finaller için 7 kent ve 9 stadın belirlendiklerini söyleyen Özgener, bu kentlerden birinin İzmir olacağını kaydetti.

Özgener, şampiyonaya evsahipliği yapmak için UEFA'ya gerekli başvurunun 15 Şubat 2010'da yapılacağını belirterek, ''UEFA'ya sunacağımız başvuru dosyası içinde, maçların yapılacağı tüm şehirler ve bu şehirlerde yapılacak tüm stat projelerimizin bulunması gerekiyor. Dolayısıyla bundan sonraki aşamada bizlere düşen görev, bu şehirlerimizde yapılacak stat projelerini nihai hale getirmektir. Bu konuda dünyanın en önemli stat projelerini gerçekleştirmiş uluslararası 2 firmayla anlaştık. Bu firmalarımızın belirleyeceği projeler, şehirlerimizin ihtiyaçları ve istekleri de göz önünde bulundurularak inşallah Türk futbolunun hizmetine sunulacaktır'' dedi.

Türkiye'deki futbolun geleceği açısından, statların iyileştirilmesinin zorunlu olduğunu dile getiren Özgener, ''Eğer biz, Avrupa futbol ekonomisinde en büyük 6. ülkeysek, Avrupa Şampiyonası'nda 3'üncülük başarısı yakalamış bir ülkeysek, statlarımızı da Avrupa standartlarında yapmamız, hatta ve hatta onun ötesi Avrupa'nın örnek alınacak statlarına sahip olmamız bizim öncelikli hedeflerimizden biridir'' diye konuştu.

Şampiyonanın Türkiye'ye kazandırılması durumunda, federasyon olarak yaptıkları fizibilite çalışmasına göre İzmir'den örnek verildiğinde, şampiyonanın yapılacağı haziran ayında yalnızca bu kente gelen yabancı turist sayısının yüzde 400'lük artışla 540 bin olmasının öngörüldüğüne dikkati çeken Özgener, ''Portekiz'de yapılan Avrupa Şampiyonası'ndan örnek vermek gerekirse, Avrupa Şampiyonası'nı takip eden yıl içinde şampiyonayı izlemeye gelen seyircilerin yüzde 80'inin 1 yıl sonra tekrar Portekiz'e gittiğini söylediğimde, bu şampiyonanın ülkemize kazandırılmasından, İzmir'in bu şampiyonada yer alacak bir şehir olmasından, şampiyonanın futbol dışında da katkılarını çok iyi ifade edebilmiş olurum sanırım. Bu şampiyona, 2.3 milyar Euro ekonomik büyüklüğü olan dünyanın en büyük 3. spor organizasyonudur. Dolayısıyla ülkemizdeki futbolun geleceği, ülkemizin geleceği açısından EURO 2016'yı almak, Futbol Federasyonu olarak bizlerin en önemli hedeflerinden biridir'' ifadelerini kullandı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

IL Capitano

Alıntı yapılan: yg1903 - Ağustos 20, 2009, 01:56:37
Turkcell Süper Lig naklen yayın ihalesinin Ocak ayında yapılacağını hatırlatan başkan Özgener, spor kulüplerine daha fazla gelir sağlamak için ihalesinin geçmişteki gibi tek paket halinde değil, farklı ürünler yaratılarak paket paket satılacağını açıkladı.

bu ne demek oluyor arkadaslar, yani Besiktasin deplasman maclarini trt, kendi saha maclarini ligtv , bilmem ne maclarini baska kanal, olarak satacaklar.bu taraftar icin nasil olur bilmiyorum ama kuluplerin daha cok kazanacagi kesin.
Serie A böyle mesela..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Türkiye kupası da ayrılacak
farklı kanala geçecek

ayrıca cem abi İngiltere Premier de La Liga da böyle

NoPasaran

Geçen hafta arkadaş sohbetlerinde konuşurken ben öneri atmıştım..

Her takımın kartı ayrı diye..

Takım başı kart 10 lira diye satacaksın..

4 takım için 30 lira istersin..

Şimdikinin 30-40 katıda fazla satarsın
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

IL Capitano

fransanin finalde, platininde baskan oldugu bir kurumda bize nasil versinler?
a. gule filanda terbiyesizlik yapilmis anladigim kadariyla.
partisini filan sevmezsin ama o orda kjoskoca Turkiye Cumhuriyetini temsil ediyor.
orda t.r.e olsaydi one minute filan milleti rezil ederdi.

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Ağustos 20, 2009, 15:31:47
Geçen hafta arkadaş sohbetlerinde konuşurken ben öneri atmıştım..

Her takımın kartı ayrı diye..

Takım başı kart 10 lira diye satacaksın..

4 takım için 30 lira istersin..

Şimdikinin 30-40 katıda fazla satarsın

Neredeyse 1 sene önce söyledim..

Gündeme geldi bu iş..

Bu sene olabilirmiş..

Haftada 4 maç için ayrı fiyat
1 maç için ayrı fiyat
yada takımlara özel fiyatlar :ok
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

bu cok ıyı oldu.
gıder alırım Besıktas kartını sadece zaten faturayı ben kardesımle ben oduyordum ıyı oldu bu ya :D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 29, 2010, 15:25:19
  Kesin değil cem ,     gündemde  ;D

abi bu zaten vardı.
hayata geçirildi zaten yani.
web tv'de Beşiktaş paketi aylık 19,99'du.
bir ara almayı düşündüm ama vazgeçtim.
yani var bu olay.
ve seneye tüm maçlar naklen yayınlanacak,diğer takımlar için de ayrı bir paket çıkacak fb-gs-bjk-ts'nin yanısıra.

NoPasaran

Alıntı yapılan: L_James_23 - Mayıs 29, 2010, 15:40:10
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Mayıs 29, 2010, 15:25:19
  Kesin değil cem ,     gündemde  ;D

abi bu zaten vardı.
hayata geçirildi zaten yani.
web tv'de Beşiktaş paketi aylık 19,99'du.
bir ara almayı düşündüm ama vazgeçtim.
yani var bu olay.
ve seneye tüm maçlar naklen yayınlanacak,diğer takımlar için de ayrı bir paket çıkacak fb-gs-bjk-ts'nin yanısıra.

Webte ama yiğit bu..

Herkesin evine girmeliyiz diyor digitürk..

Hatta bu sene illa digi kutuyada gerek kalmayabilir.Bu konudada sıkıntı var çünkü. Örnbğin bizim apartmana digitürk anteni taktıramıyorz merkezi sistem gereği ancak kart verseler sorun olmayacak.

Dışardan kart alabilirsek iyi olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net