Ana Menü

TSL 3. Hafta Gençlerbirliği-Beşiktaş [22.08.2009] 21:00

Başlatan CR7, Ağustos 18, 2009, 14:43:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Ya zaten Holosko hiçbirşey yapmadığı maçta bi 50m koşuyla gol atacak/attırabilecek bi oyuncu..
Mutlaka oynamalı..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Erhan güvenlerle Uğur İncemanlarla bu işin yürümeyeceği belli oldu.
Rıdvan Erhandan 2 gömlek daha üstün Ekrem tam olarak düzelene kadar oynaması gereken
oyuncu Rıdvandır biraz heycanlı ama oynadıkça yener heycanını.

Mustafa hocanın artık bir seçim yapması lazım ya Batuhanlarla,Neciplerle,Onurlarla,Rıdvanlarla oynayıp benden şampiyonluk beklemeyin demesi.

Yada şu yetersiz kadroyla takımı şampiyon yapmaya çalışmak.

Tercih onun...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

eyup1903

mustafa denizli hergün tv lerde boş boş konuşacağına bu takımı nasıl düzeltirim diye düşünse daha iyi olur nasıl bi takımdı anlayamadım koskoca beşiktaş neden bu kadar korkak oynatılıyor takımın taktiği nedir kim nerede oynuyor belli değil onunla olmayacağı belli dünkü maçtada yavaş yavaş homurdanmalar başladı ömrü fazla uzun değil belli oldu tribünlerde en başından beri alışamadı zaten ona

CR7

bir forvet söyleseniz?

nobre hariç hepsi içerideydi
diğerleri sakat

nasıl korkak oluyor?
kadro dar

eyup1903

kadro dar değil holosko var nihat var gerektiği zaman tello var olmadı serdar özkan var ne kadar sevmesekte neden erhan da ısrar edersin asl rıdvan ı kanser mi edicen bizi türkiye nin en iyi hücumcuları elinde hücum yönünde bi darlığımız yok ama hangi taktikle oynadığımız belli değil gol yemiyim diye gol atmayı unutuyon kimin nerede oynadığı belli değil koskoca maçta kaleye bulan 1 şut çekiyorsan biraz düşün

CR7

hücumda saydıklarının hepsi sahadaydı zaten

serdar özkan kadar sayılan bir futbolcu yok ki
adam da sokmuyor artık

bobo-yusuf sakat
nihat-tello-holosko
sonra + olarak nobre oyundaydı

tüm forvetler vardı sahada

oyuncuların beceriksizliği
ve bence oyundan fink yerine nihatı almalıydı oyundan
bir de uğur yerine serdarı oynatmalıydı
bunları yapsaydı değişik olurdu

Alp Erdem

NoPasaran

kadro yetersiz belli..

denizli 10 numara istiyor konuşmalarından belli ancak şartlar..

ah delgado ah..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Bu delgadoya protesto olur görürsünüz..

Ama ben üzülürüm olursada adamın yapacağı bişey yok oda bundan para kazanıyor..

Benim kızdığım adam BOBO
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Delgado sakat elden bişey gelmez.. Daha erken sahalara dönmek için uğraş veriyor..

Bobo'yla konuşulması lazım artık seni bi yere yollamıyoruz diye..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

melankolizm

bu futbolla hiç bi yere varamayız.
defans olarak bir sözüm yok ama ileride hiç mi etkili olunmaz. organize bir tane atağı yok koskoca Beşiktaş'ın madem 3 önlibero ile oynayacaksın , o zaman kanatlarının tekniği, hızı ve bitiriciliği yüksek olmalı, oyunu kanatlar yönlerdirmeli..

Forvete gelirsek bize Bobo'dan hayır gelmiycek gibi. Defansı yıpratıcak bir adam yok. rakip stoperler elleri belinde bizim forvetlerin gelmesini bekliyor.

daha erken erken diyoruz ama bi bakmışız ligin sonu gelmiş.
Yusuf,Toraman,Ekrem çabucak iyileşin arkadaş...

kabuskerim03

koskoca 1 sene icinde Mustafa hocaya hep guvendim ama bu son macta cikardigi kadro adeta icler acisiydi.. ugur inceman ve erhan guven basta olmak uzere butun futbolcular futbol adina hicbirsey yapmadi..

hocanin cikardigi ilk 11 ve oyuncu degisiklikleri bir fiyasko.. ama suda bi gercekki her zaman yenicez diye birsey yok mesela hafta ici sampiyon manchester utd gitti deplasmanda burnleye yenildi aynen bizim oyuncular nasil oynadiysa orda da farkli birsey yoktu..

bence biz mustafa hocanin ''bu takim 1 ay sonra tam istedigim gibi olur'' sozunu bi bekleyelim bakalim neler olucak...he eger o zaman kadarda aynen boyle yenilmeden devam edersek ne mutlu bize derim....