Ana Menü

Harbiden Helal Olsun !

Başlatan carsi52, Ağustos 08, 2009, 23:37:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga, geçen sezon kolunun maç ve antrenman dışında özel yaşamında kırıldığını belirterek iki aylık ücretinden feragat etti.

Trabzonspor'un kalecisi Tolga sık ratlanmayan örnek bir davranışa imza attı. Geçtiğimiz sezon antrenman ve maç dışında kalan bir zaman diliminde evinde eli kırılan Tolga, futbol oynamadığı 2 aylık süre için kulüpten kendisine ödeme yapılmamasını istedi.

Konuyu değerlendiren yönetim kurulunun, oyuncunun bu talebini kabul edip ödeme yapmazken, tavrı nedeniyle Tolga'ya teşekkür edildi. Öte yandan Trabzonspor sezonun ilk maçı için dün akşam Sivas'a gitti.

THY'ye ait özel uçakla Sivas'a ulaşan bordo-mavili kafilede sakatlığı bulunan Gökhan Ünal ile birlikte Yattara ve yeni transfer Gabric de kadroda yer almadı. Trabzonspor'un konakladığı 4 Eylül Oteli'nin önünde Emniyet geniş güvenlik önlemleri aldı.

kaynak: mynet spor
Helal olsun başka ne denir ki ?
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Helal olsun gerçekten çok büyük jest yapmış takımına :)

Ayrıca biri şu haberi Delgado'ya okutsun lütfen !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

DeLgado bey profesyoneLLikLik adı aLtında bizi sömürürken böyLe haberLeri okumak garibime gitti ..

ZeMaHŞeR

Helal olsun Tolga'ya... Bizim kaptanımızda oynamayacak olduğu aylar içinde parasını isteyip dursun...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

belma

trabzonspor klubunede bir o kadar helal olmasın.adam parasını istemese bile vermeleri lazım.

melankolizm

Alıntı yapılan: belma - Ağustos 12, 2009, 17:27:38
trabzonspor klubunede bir o kadar helal olmasın.adam parasını istemese bile vermeleri lazım.

aynen dimi ya , sen bu kulüp için fedakarlık yap. Ayıp valla trabzonun yaptığıda.
hiç olmadı ortak bi noktada buluş
sen bi delikanlılık yaptın ödülün budur de.

NoPasaran

Alıntı yapılan: belma - Ağustos 12, 2009, 17:27:38

:) Arkadaşlarımızda sohbette bu konu gündeme gelmişti..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alp Erdem

tolgayı hep severım ben cm de:Dbonservısı olmadıgından dıren ımza attırıp getırıyorum:D

delgadoda boyle davransa