Ana Menü

#26 Onur Bayramoğlu

Başlatan CR7, Ağustos 04, 2009, 13:26:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Evet 20 maçta 19 gol atmış diyorlar

Ezikler yasta :) Bize geldi diye üzgünler :)

bu pasfotomac bize sponsor olsa real madrid manu barcelonaya bile fark atardık  diye yazmış bir ezik de doğru demiş ama :D

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Alıntı Yap

Kesinlikle en az yarım kaka eder..saan tek tavsiyem Bozüyükspor 1.grupta yani ist. grubunda fikstürü takip et ist.da oynayacağı bir maçına git onur´u seyret sen karar ver..ben çocuğu tanıyorum.. bu çocuk büyük topçu olacak..fenerbahçeli olduğum için bunu kaçrımasın fener onun için açtım bu topici de ..sonra daha çok ah deriz..gerçek kaka yı da zaten bu ciddiyetsiz girişimlerimiz yüzünden zamanında kaçırdık ya..alex ten önce kaka gelecekti.. bizim yöneticiler yine çok iyi bildikleri için korkuyorum yine hata yapacaklar diye..bari bu çocuğu kaçırmasalarda Bjk´a kaptırmasalar.. Bjk bu adamı kesin transfer edecek ama benim derdim Fener araya girip bitirmesi lazım bir an önce bu işi..

carsi52

Seneye kiralık olarak yollamayalımda.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Onur akıLLı adammış seçtiği takımı görünce anLıyor insan :)

CR7

26    Onur Bayramoğlu    ORTA SAHA

ve 26'yı seçti :D

carsi52

ilhan mansız_melis

vay be 26'yı seçti ha :)

İnşallah 26 numaranın asıl sahibi kadar yürekli oynar Onur !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Hani nerde ? O kadar umutlandık anasını satim yüzünü bile göremedik.

carsi52

Manisa maçında oynayabilir :D
Manisa olmazsa Mersin maçında kesin oynar.

saldır beşiktaş

Kumaşı gayet iyi.
İhtiyaç olduğunda sırıtmadan oynayacağını gösterdi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ozan Doğan

aynen toptan anladığı belli. bir kaç maç üst üste oynarsa gayet başarılı olur ve guti gibi büyük bir şans var onuda iyi değerlendirmesi lazım.

IL Capitano

iyi futbolcu , korku yok, dikine gidiyor, geri gelip aliyor. her an katki saglamak icin ugrasiyor.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Beşiktaş, 21 yaşındaki genç oyuncusu Onur Bayramoğlu'nun sözleşmesini karşılıklı feshettiğini açıkladı.

Siyah-beyazlı takıma Bozüyükspor'dan transfer edilen genç oyuncu, ilk lig maçına 25 Eylül 2010'da Antalyaspor'a karşı çıktı. Genç oyuncu o maçta Bobo'nun yerine oyuna alınmıştı.

Onur, Beşiktaş'ta Türkiye Kupası'nda 1, Spor Toto Süper Lig'de de 2 maçta ilk onbirde sahaya çıktı.

Genç oyuncunun siyah-beyazlı takımda gol atma başarısına da ulaşamadı.

Beşiktaş, Onur Bayramoğlu'nun Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayabilmesi için futbolcunun sözleşmesini feshettiklerini açıklarken, fesih sonrası Onur'un başka bir takımla sözleşme imzalaması durumunda kulübe 1 milyon euro tazminat ödeneceği açıklandı.

NoPasaran

Onurdan çok şey bekliyorduk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net