Ana Menü

[TSL 1.Hafta] İstanbul BB 1-1 Beşiktaş [07.08.09] [21:00]

Başlatan CR7, Ağustos 03, 2009, 13:09:23

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

+18 !

Forvet oyuncuLarında hiç bir kabahat aramayın bence ..

Bu gecenin en kötüLeri teLLo ve bana göre ernst oLunca onLarın goL atmaLarı zora giriyor ..

Oyunun beLLi böLümLerinde etkiLiydik ..

Bu takıma 10 numara ne oLursa oLsun Lazım .. Dikine oynabiLecek ara pasLar atabiLecek yeri geLdiğinde çaLım atabiLecek doğru dürüst bir adam geLirse çok daha iyi oLuruz ..

Yok geLmezse sezon sonuna kadar rakipLerimizin puan kaybını bekLeriz ..

Cem Goren

bu takım avrupada bı 8 daha yer demedı demeyın boyle olmaz ı.akını golunu gordumde pes2009 oynuyor herıf sankı bu kadar rahat gecılmez10numara lazım bunu bır kez daha gorduk hemde acıl sekılde lazım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

Alıntı yapılan: cem_goren - Ağustos 07, 2009, 23:15:40
bu takım avrupada bı 8 daha yer demedı demeyın boyle olmaz ı.akını golunu gordumde pes2009 oynuyor herıf sankı bu kadar rahat gecılmez10numara lazım bunu bır kez daha gorduk hemde acıl sekılde lazım

Bir şey soracam hem 8 yer demişsin hemde defansLa iLgiLi bir şey yazmamışsın sencede iLginç değiL mi ?

Cem Goren

gecen senede yazmadık cızmedık ama eloglu oyle yada boyle gollerı attıdefansımızda ı.akın elını kolunu sallayarak gol atyorsa yarın gerrardda atar kakada ıbraahımovıcte bı sekılde o topu kaleye sokar

Kralkartal21

Nobre sağolsun.. Erhan Sağolsun.. MUSTAFA DENİZLİ SAĞOLSUN..

Geçmiş Olsun!

Helal Olsun Micheal FİNK

(Yiğit sende bundan sonra maç topici açmaya ara versen, üzerinde basiretsizlik var gibime geliyor,bu sezon açtığın maç topiclerinde galibiyetle tanışamadık. Saygısızlık olarak görme)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Savunmada ben sorun görmedim..

Savunmadan yana sorun yok..

Sorun pozisyona girmektre..

Bunu fener maçının son 20 dk sında gördük buradada gördük..

Nihat daha çok erken..İdamanları yeni yapıyor ona yüklenemye gerek yok..

ERSNT konusunda ben beğendim. Benim asıl göremediğim FİNK ATAN ADAM.. Koskoca maçta bir tane şut attı başkada sahada yok..

Kötü oynamadık ama pozistyona giremiyoruz..Golü yemese idik o an hayatta bu maçı vermezdik..

Bu beraberliğin tek güzel yanı, transfer muhtemelen yapılır artık
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Alıntı yapılan: cem_goren - Ağustos 07, 2009, 23:12:54
son 25 dkyı ızledım gecen seneden hıcbır fark yok neyse ılk haftanın gunahı olmaz

Son 25dk yı izlediysen gelecek için yorum yapmam biraz şey olmuyor mu?
İlk yarı ben beğendim takımımızı.. Holosko çıktı iş bitti!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

+18 !

Abi Fink'in neresini beğenmedin ..

Adam çıktı goLünü attı ve hiç sırıtmadı ..

Daha ne bekLiyorduk ki 2 de asist mi yapsaydı ?

Cem Goren

volkan abı haklısın defansta sorun yok ama oynadıgımız takımda ortada yedıgımız golun basıtlıgıde ortadayıne haklı old. bır taraf artık bı transferın sart old. anlamıslardır

NoPasaran

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Ağustos 07, 2009, 23:22:07
Alıntı yapılan: cem_goren - Ağustos 07, 2009, 23:12:54
son 25 dkyı ızledım gecen seneden hıcbır fark yok neyse ılk haftanın gunahı olmaz

Son 25dk yı izlediysen gelecek için yorum yapmam biraz şey olmuyor mu?
İlk yarı ben beğendim takımımızı.. Holosko çıktı iş bitti!

Takımın en iyisi Holosko idi..

Bobo girdi yerine halen diyorum İNANILIR GİBİ DEĞİL..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

kralkartal21tamam ben fazla bısey gormedım ama konustugum arkadasların hıcbırı bana farklı bırsey soylemedıler yada farklı olan bı kelam etmedıler

NoPasaran

Alıntı yapılan: +18 ! - Ağustos 07, 2009, 23:22:43
Abi Fink'in neresini beğenmedin ..

Adam çıktı goLünü attı ve hiç sırıtmadı ..

Daha ne bekLiyorduk ki 2 de asist mi yapsaydı ?

Beni bilen bilir..gol atan adamı hep sevmişimdir..O yüzden çok yüklemek istemiyorum ama

Bu cissedende "kız" çıktı sanki..

Yahu yemin ederim 4 kez ismini anca duydum..Bunlardan birisindede spiker ersnt yerin fink dedi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

fınkten fazla bısey beklemıyorum beklemekde yanlıs olur ama gorevını yapsın frankurttakı gıbı oynasın yeter ernst ıle bı sekılde kapatırlar orayı ama arada kendını gostermesı lazım en azından gıdenın yerını doldurmalı

+18 !

Fener maçına geri döneLim o zaman ..

Güiza aLmış topu gidiyor arkadan geLiyor Fink vücudunu bi' koyuyor Güiza 2.80 yerde ..

aLex'i markaja aLıyor aynı şekiLde vücudunu koyuyor ve top yine Fink'te ..

Ersnt'e dikkat ettiysen abi çok daha rahat hücuma çıkabiLiyor bunda Fink'in payı çok büyük ..

NoPasaran

Alıntı yapılan: cem_goren - Ağustos 07, 2009, 23:26:50
fınkten fazla bısey beklemıyorum beklemekde yanlıs olur ama gorevını yapsın frankurttakı gıbı oynasın yeter ernst ıle bı sekılde kapatırlar orayı ama arada kendını gostermesı lazım en azından gıdenın yerını doldurmalı

Erst 2 tane fink eder kardeşim.Bunuda buraya yazın..

Takımın orta alanına bkıyorum bir tane büyük futbolcu yok..

En büyük Yıldızın TELLO!

Çok acil dünya çapında bir yıldızıa ihtiyaç var..Hemde çok acil..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net