Ana Menü

Sercan'a dev talip

Başlatan ilhan mansız_melis, Ağustos 01, 2009, 12:46:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Transfer döneminin gözde isimlerinden Bursaspor'lu Sercan Yıldırım'a İngiltere'den talip çıktı.
BU HAFTA GELİYORLAR
Fenerbahçe'nin de teklifte bulunduğu, ancak ret yanıtı aldığı futbolcu için İngiliz kulübü, Bursaspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Manchester City yöneticilerinin bu hafta içinde Türkiye'ye gelerek Bursaspor ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO
Bursaspor genç golcü için 10 milyon Euro bonservis bedeli isterken, Manchester City bu fiyatı biraz daha aşağı çekmeye çalışıyor. Premier Lig kulübünün, geçtiğimiz ay Bursaspor'la sözleşmesini uzatan Sercan Yıldırım'la 5 yıl için 7.6 milyon lira karşılığında prensip anlaşmasına vardığı da gelen bilgiler arasında...

Öte yandan bir başka İngiliz devi Manchester United'ın da Sercan'ı listesine aldığı ve her an devreye girebileceği belirtiliyor.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Bence gitmemeli

Çünkü Elano'nun bile forma bulamayıp gönderildiği,Adebayorun,Tevez'in alındığı bir yerde forma şansı bulması çok zor

ama giderse de çok şey öğrenir futboluna çok şey katar.Belki de Türkiye'nin Santi'si olur :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Ben olsam 1 sene daha bursada kalırdım.Veya bu sene Türkiyede BEŞİKTAŞ,fenerbahçe gibi takıma giderdim.Ondan sonra avrupaya..
Bölünür senin için uykular!

beckyZWICKY

yalan haberdir bence.. Doğru olsada yedeklerin yedeği olur orda.. harcanır..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

eger gıderse yedek kalır ama en azında orda arada bı cıkar kendını gosterme sansı bulur
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !