Ana Menü

[Peace Cup 2009] Beşiktaş 1-1 Olympique Lyon [25.7.09]

Başlatan CR7, Temmuz 21, 2009, 01:41:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

bjk tv veriyordu maçı 2. yarı başlamamış olabilir

bu arada benim topic açtığım maçlar hep 1-1 bitiyor bu sezon :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

+18 !

GeneL oLarak son seneLerde hazırLık kampında izLediğim en iyi Beşiktaş..

İyi yoLda iLerLiyoruz sadece oyunu domine edebiLecek bir oyuncuya ihtiyacımız var öyLe bir oyuncu geLdikten sonra sıkıntımız kaLmaz..

Yeni transfeLerin hepsi çok kaLiteLi Fink dahiL oLmak üzere..

Ayrıca Nobre bu takımda her türLü oynamaLı bence Nihat geLdikten sonra forvetimiz çok daha güçLeneceği için o konuya çok fazLa takıLmayaLım..

Neyse en azından beraberLik aLmamız iyi oLdu Porto'yu yenebiLecek gücümüz oLduğunu düşünüyorum çıkarız bu gruptan..

NoPasaran

Kime sorsam Nobre diyor bugün..

Yine birilerinin canını sıksada 11 de yeri garanti olacak sanırım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

İçimden geçiriyordum dakika 55-60 olmuş hala şutumuz yok..Eğer şut bile atamazsak acayip rezil oluruz diye söyleniyordum ki Nobre girdi ve şut denemeleri başladı..
Maç hareketlendi resmen ya :)

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

50dk dan sonra ızledım maçı o ana kadar okuduklarım kadarıyla kotuyduk
o andan sonra ben begendım takımı ferrarı ıyı oynadı fınk cok ısteklı
formayı kaptırmamak ıcın elınden gelenı yapacak gıbı

yedıgımız golde rustu klasıgı ama tellonun goldekı hatasınıda unutmayalım neden tutuyorsunkı o topu ayagında

ısmaıl anlasılan bu sene sol tarafta baya bı adından soz ettırecek

serdar ozkan bır an once bu takımdan defolup gıtmelı
bobo kendıne cekı duzen vermesse artık yolunu cızsın ve ne olacaksa olsun

nobreye atıp tutuyoruz ama dun o gırdıkten sonra hareketlendı oyun
oda alkısı hakettı

puan hesabına hıc gerek yok portoyu yendıgımız takdırde gruptan cıkıyoruz inş. porto-lyon maçı berabere bıter
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KeePSaKe

Bobo ile Serdar berbattı hadi Bobo yu anlıyorum kafası karışık bu aralar normalde Bobo iyi olsa kimse tutamaz ama Serdar ? 2 senedir böyle bu adam takıma faydası yok...
Since 1903

RCA

ilk yarı çok arkaya top kaçırdık en azındna ilk yarı rahat 2 tane yerdik onların beceriksiziliğindne kaynaklandı atamamaları..

beşiktaş bobo-delgado-zapo gittikten sonra bir 10,5 bir forvet oyuncusu almalı... holosko gazetelerde çok iyi röportaj veriyor ama maça gelince suskun kalıyo deliriyorum.. beşiktaşın orta sahasında ileriye dönük oyuncu kesin lazım.. dos santos la çözülmez deco hiç gelmez.. bence hiç hesapta olmayan biri gelecek..  yeterki boş bi adam olmasın..

sonuç olarak ben 2. yarı nobreden sonraki bölüme 10 üzerinden 7.5 veririm sonrasına 4 puan veririm daha çalışmamız lazım..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.