Ana Menü

Twilight - New Moon

Başlatan Simurg, Temmuz 02, 2009, 18:35:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

sinema'ya gitmek farz oldu. hep beleş nereye kadar ;D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Simurg

Aaaaa sen ve sinema demek ilginç :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Simurg

Twilight'ı sevmeniz için 8 nedeniniz var?

Bella: Filmi sevme nedenlerimizin başında Bela. Yani Kristen Stewart geliyor. Güzel, alımlı ve aşık olduğu kişinin vampir olduğunu öğrenmesi umurunda değil. Yani aşkı için her şeye var.

Edward: O normalde karşıla¬mayabileceğimiz her erkekten farklı. Normal bir erkek "Seni seviyorum bebe-ğim" gibi laflar ederken o, "Artık benim hayatım sensin" diyor. Vay be!

Aşka aşık Olmak hali: Genel¬de aşk temalı filmler izlediğimizde hepimizden "ayyy", "ne romantiiik" gibi yaya yaya söylediğimiz cümleler çıkar Hatta zaman zaman başkalarıyla bu yo¬rumlarından dolayı dalga geçeriz. Ama işin aslı şudur ki herkes aşka aşık. Bu yüzdendir ki "Twilight" bizi bizden aldı.

İmkansızlık: İmkansızlık çünkü vampir diye bir şey yok gerçek ha¬yatta (ama Edward gerçek o ayrı) ve bu ütopik durum hepimize cazip geliyor.

Kendimizi bulmak: Film¬de herkes kendini birinin yerine koyabilir ama en çok da bu duruma uyan Bella'dır. Gerek aşk. gerekse okul hayatı. Normal hayatlarımızdan hiçbir farkı olmayan, birçok kişinin kendini bulabileceği bir durum.

Yalınlık: Kitap son derece yalın bir dille yazılmış, haliyle okunuşu da öyle oluyor. Hem bir çırpıda oku-nabiliyor hem de keyifle. Ve inanılmaz derece de insanı içine alıyor. Keza film de öyle.

Doğa üstü güçler: Kız, erkek fark etmez birçok insan aksiyon içerikli filmlerden de kendini alamaz. Eminim hepinizin "Ah şu X gibi uçsam/hoplasam/zıplasam" dediği olmuştur. Edward gibi koşmak. Emmett gibi güçlü olmak. Alice gibi geleceği görmek ve daha da fazlasını hep isteriz. İşte bu kitapta da filmde de aynı etki söz konusu.

Özenle seçilen oyuncu kadrosu: Bu oyunculukları için geçerli değil belki de çünkü çok iyi oldukları söylenemez ama hepsinin bir albenisi olduğu bir gerçek. Sanki onlar gerçekten de vampir!

BEŞİKTAŞK

CR7

Keşke Alice'in özelliğine sahip olsaydım :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

ısaac gibi olurdun başımıza :D

BEŞİKTAŞK

CR7

Isaac Mendez :D Süper adam yav ;D biraz baamlı ama olsun ;D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

sylar seni çizsinde gör :D

Kasımın kaçında giricek bu yeni ay bilen var mı ?

BEŞİKTAŞK

erdibatmaz

bitti, dağılın.

erdibatmaz

akıllara zarar. hd trailer.

New Moon Movie Trailer - Official (HD)

Yukardaki videoyu izledikten sonra bunu izleyin.. yukardakiyle dalga geçmişler. :D

BANNED New Moon Trailer! (HD)
bitti, dağılın.

ilhan mansız_melis

8 nedene bazıları için Robert Pattinson'u da eklemek lazım sanırım ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

BEŞİKTAŞK

ilhan mansız_melis

Beklenilen gün geldi çok şükür internetten izlerim sanırım sinema açılabilirmiş buraya açılırsa sinemada izlerim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

bugün sinemaya gittim fakat new moona değil pazar günüde nevmoona gideceğim inş. tüm seansaları ilk gün ve tam dolu izlenmiş yine rekora koşuyor :)

BEŞİKTAŞK

Kralkartal21

Gladio'dan sonra Yeni ay'a da gideriz artık..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

beckyZWICKY

Hayatta nefret ettiğim 2 şey var

1. ismi lazım değil

2. ''O''ndan dolayı bu film.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..