Ana Menü

Özer imzayı attı!

Başlatan eebjk, Haziran 22, 2009, 14:56:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eebjk

Özer imzayı attı!

Fenerbahçe'nin daha önce anlaşma yaptığı Özer Hurmacı bugün resmi sözleşmeyi imzaladı.
Ankaraspor'dan alınan genç oyuncu Sarı-Lacivertli kulübe 4 yıllık imza attı.
Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleşen ve Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da yer aldığı imza töreninde ilk konuşmayı uzun bir aradan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Kocaman yaptı: "Uzun bir zaman sonra herkese merhaba. Burada Özer'in transferini sonuçlandırmak için bulunuyoruz. Uzun zamandır Özer ile beraberdik. 3 yıldır çalışıyoruz. Çok iyi ve daha da iyi duruma gelecek yetenekli bir oyuncu. Ankaraspor'daki başarılarını Fenerbahçe'ye transferi ile taçlandırdı. Hem benim hem Fenerbahçe'nin hem de Özer adına hayırlı olsun. Uzun yıllır başarıyla hizmet edeceğine inanıyorum"
Özer Hurmacı ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında; "Fenerbahçe ailesine katıldığım için çok mutluyum. Çok büyük bir camia ve hedefleri büyük olan bir camiaya geldiğimin bilincindeyim. Benim de hedeflerim büyük. Sayın Başkanımız söz verdiği Şampiyonluklarda rol oynamak istiyorum. Mehmet Topuz arkadaşım gibi ben de iddialıyım ve iddialı konuşmak istiyorum. Başarılara katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu.
ÖZER OPERASYON GEÇİRECEK
Ankaraspor'da ligin 2. yarısında forma giyemeyen Özer Hurmacı sakatlığının geçtiğini ama nüksetmemesi için operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi. Özer, "Sakatlığım şu an normalde geçmiş durumda. Sağlık kontrollerinden geçtim, sakatlığımın tekrar nüksetmemesi için küçük bir operasyon geçirilecek. 3.5 hafta sonra idmanlara başlayacağım" derken, Sportif Direktör Kocaman ise "Tetkikler sonucu geçen sezonun sonlarından itibaren nüksetme riski bulundu. Sağlık heyetimiz riskleri minimuma indirmek ve Özer'in geleceği için böyle bir durumu uygun gördü. Küçük bir operasyon olacak. 3-4 haftalık bir gecikmeyle Özer'in aramızda olacağını umuyorum.
Özer Hurmacı imza töreninden sonra çubuklu klasik Sarı-Lacivertli formayı giyerek Şükrü saraçoğlu Stadı'nın çimlerine ayak bastı. Forma ile basın mensuplarına poz veren ve top sektiren Özer'in soğuk kanlılığı dikkat çekti.
ÇUBUKLU FORMAYI GİYDİ
İmza töreninin ardından sarı-lacivert çubuklu forma ile basın ve taraftar önüne çıkan Özer Hurmacı fotoğraf çekimi için poz verdi ve sarı-lacivertli toplarla şov yaptı.

hayırsız olsun.
sadece BEŞİKTAŞ

Bircan*

hayırsız olsun diyecek bir şey yok.
ama febe şaka maka iyi transferler yapıyor
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Cem Goren

sercan mehmet bılıca yakında sercanda gelecektır adamlar patır patır ımza attırıyor hadı bakalım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

[KralKartal]

onlar imza attiriyor biz belese adam yolluyoruz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

özer cidden iyi oyuncu görüntüsü veriyor.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Özer çok kaliteli çok yetenekli bir futbolcu.
Kimse kızmasın bana ama M.Topuz,Özer ikilisi bu takımı daha üst sıralara taşırdı..
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

adamı kral yaptılar 2gol attı dıye tamam ıyı oyuncu ama aleın velıahtı yenı presn bıraz abartıyor bzım tum basın

Cem Goren

Alıntı yapılan: Cem Goren - Haziran 22, 2009, 16:23:52
sercan mehmet bılıca yakında sercanda gelecektır adamlar patır patır ımza attırıyor hadı bakalım
su sozu soylerken ozerın oynayacagını dusunmutsum ama altaya karsı oynadı sadece :)

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 25, 2009, 22:47:29
Özer çok kaliteli çok yetenekli bir futbolcu.
Kimse kızmasın bana ama M.Topuz,Özer ikilisi bu takımı daha üst sıralara taşırdı..

kesinlikle.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

anlayamadıgım konu daum bunca zaman oynatmadı onu evet ozer ıyı oyuncu ama bıraz abartıyor basın onu altı ustu altaya 2gol attı tamam kosuyor mucadele edıyor ama ""fenerın yenı prensı"" ""alexin velıahtı"" gıbı sozler ıcın daha erken

KeePSaKe

Evet biraz daha izlemek lazım...
Since 1903