Ana Menü

Avrupanin Transfer Gündemi | Hergün Güncel

Başlatan [KralKartal], Haziran 18, 2009, 12:19:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Bugunden itibaren basliyorum...Hergun Avrupada cikan transfer dedikodulari, söylentilerini buraya ekleyecegim...

Mahamadou Diarra
: Real Madridin transfer listesine koydugu futbolcunin pesinde Juventus oldugu yaziliyor...Canavarronun, eski takim arkadasi hakkinda olumlu konusmalari, bu transferi hizlandiracak gibi.
Diarrayi yakin zamanda Juve formasiyla gorebiliriz. Ne dersiniz?

Arjen Robben: Real Madridi bir baska oyuncusu... Hollandali Robben'in, hollanda basinina göre, Tottenham Hotspur yolunda...

Gennaro Gattuso: Milanin degisilmez futbolcularindan biri olan Gattuso, eski calistiricisi, ve Chelseaninde ayni zamanda yeni hocasi olan ANcelottinin israrla istedigi yaziliyor...Gattuso ise haberleri yalanlama yerine, Chelsea buyuk bir kulup, Ancelotti ilede iyi anlasiyorum diye aciklamada bulundu...

Carlos Tévez:  Türk basinina göre Besiktasin pesinde oldugu yildiz futbolcuya, Chelsea ciddi ciddi talip.

Dario Srna & Dmytro Chygrynskiy: Shaktar'in bu iki önemli futbolcularina
Barca, talip oldugu söyleniyor, hatta rakamlar bile konusulmaya baslanmis. Ikisinin toplam bedeli 30 milyon euro deniliyor..

Bugünlük sectigim güm bu sekilde. Transfer söylentileri devam edecek.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Futbol forumuyuz, bu aylarda transfer konusulur, ama tek bir yorum yok..
ilginctir..

CR7

Arjen Robben'i niye satıyorlar anlamıyorum.
solda çok iyi oynuyordu geçen yıl
yanına kaka-ronaldo da geldi süper bir 3'lü oldu orada

mahamadou diarra satılıyorsa eğer ya lassana diarra-gago ikilisine çok güveniyorlar ya da ciddi ciddi xabi alonso'yu alacaklar

gennaro gattuso hakkında bugün"gitmeyeceğim şeklinde bir açıklama yaptı"diye haber okudum bilemiyorum hangisi doğru ama bence gattuso'yu satamazlar kaka'dan sonra

srna galiba sağ bekti orada daniel alves var niye gerek duyuyorlar böyle bir transfere acaba?
chrgrynskiy de stoperdi galiba orada da puyol-caceres-pique-marquez gibi oyuncular var bu da garip geldi bana
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

[KralKartal]

kadroyu genisletmek, guclendirmek lazim, Puyol bile yedek kaliyordu,
barcaya iyi defans sart...

ilhan mansız_melis

:D ben buraya sadece sen yazıcan sandım abi :D

Lassana Diarra geçen sene çok iyi oynadı o yüzden M. Diarra'nın satılması mantıklı

Robben de çok iyi oynadı ben bu sene full oynar diyordum satılıyorlarmış ilginç :)

Gattuso Chelsea'ya gidebilir
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Haziran 18, 2009, 19:53:41
:D ben buraya sadece sen yazıcan sandım abi :D
bende öyLe sandım ondan yorum yapmadım abi :)

reaL madrid bence hücum takımı oLdu ve robbeni satmaLarı saçma..

diarrayı göndermeLeri normaL çünkü kimi oynatacakLarını kimi yedek bırakacakLarını şaşırdıLar.. heLe bu transferLerden sonra..

Gattuso Beşiktaş'ta en çok görmek istediğim futboLcu keşke geLse ama imkansız..

carsi52

Demek ki para sıkıntısı çekmeye başladılar :)
Bölünür senin için uykular!

+18 !

Alıntı yapılan: carsi52 - Haziran 18, 2009, 22:22:58
Demek ki para sıkıntısı çekmeye başladılar :)
E bi zahmet çeksinLer onu da :)

HoLLandaLıLardan geLecek parayLa yeni bir yıLdız aLacakLarmış

Ribery oLsa gerek..

TurkishTank

para sikintisi cektiklerini sanmiyorum :D:D bence daha guclu bi oyuncu ariyolar...robben biraz zayif kaliyordu...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

[KralKartal]

Javier Mascherano: Liverpoolun futbolcusu, Barca'nin gündeminde.. Futbolcunun menajeri Barcaya gidip transfer görüsmesi yaptigi söyleniyor..

José Manuel Reina: The Sun gazetesine göre Barca bu kaleci icin girisimlere baslamis. Valdesin yerine dusunuldugu söyleniyor..Fakat Milanda Reina icin teklifte bulunmus.. Ve son olarak Valdesle anlasma saglayan Barca bu transferden vaz gecebilir..

Alvaro Arbeloa: Real Madridin gündemindeki bu defans oyuncusu..Real Madrid alt yapisinda yetisti..Defans sorununu cözmek isteyen Real, 26 yasindaki futbolcuya buyuk rakamlar ödemeyecegi söyleniyor..

Andrea Pirlo : Milanli futbolcu aciklamasinda, Milanda kalip kalmayacagini bilmedigini, belkide ANcelottili Chelseaye gidebilecegini vurguladi.

Drenthe: Real Madridli Drenthe icin, Fiorentina ve Genoa takimlari prestij savasi veriyor, Drenthe icin Aston Villada devrede...Fenerbahceninde devrede oldugu söylenen bu futbolcu icin, fenerbahce aradan cabuk cekildi..Acaba hangi takima gidecek?

ilhan mansız_melis

Mascherano'yu ve Reina'yı satmaz Liverpool...

Drenthe niye satılıyor anlamış değilim :)

Ancelotti de herkesi istiyor Milan satabilir Pirlo'yu...

Arbeloa Liverpool'a yakışan bir oyuncu değil satılır herhalde :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

+18 !

Drenthe bence şampiyonLar Ligi yarı finaLinde yanıLmıyorsam LiverpooL karşısında karşı karşıya bir goL kaçırmıştı ondan sonrada oynamadı doğru dürüst..

Ama meLisin dediği gibi mascherano ve reinayı vermez bence LiverpooL çünkü bu 2 futboLcu kemik kadroLarında ve iLk 11 oyuncuLarı..

[KralKartal]

KeePSaKe

Drenthe gerçekten çok iyi oyuncu madrid satarsa yazık olur ayrıca fenerinde ilgilenmesi komik geldi bana :)
Since 1903

CR7

Liverpool Javier Mascherano'yu satamaz çünkü menajer Rafael Benitez satılmasını istemiyor hatta şöyle bir açıklaması vardı: "Mascherano'yu alacak paranın icat edildiğini sanmıyorum" mansına gelen.

Arbeloa ise satılabilir belki ama riise ve arbeloa'dan sonra orayı kimle doldururlar bilemem ispanyol olmasından dolayı onu da satmayabilir Benitez

Jose Manuel Reina ise Valdes'in sözleşme yenilediği doğruysa eğer -bir bilgim yok çünkü-  Liverpool'da kalacaktır

Royston Drenthe ise satılması çok mantıklı bir hareket
bu kadar sansasyonel transferler yapılırken ve geçen sezonki takımda dahi yedek kalmışken o transferler arasından sıyrılıp forma şansı bulacağını sanmıyorum

Andrea Pirlo da satılmayacaktır kanımca. Çünkü Kaka'nın satılmasından  sonra çok büyük tepki aldılar taraftarlarından.Belki de mevkisinin en iyilerinden olan bu futbolcuyu göndermeyeceklerdir. Ayrıca Milan Başkan yardımcısı Adriano Galliani de bırakmayacaklarını ve % 99.9 takımda kalacağını açıkladı

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)