Ana Menü

Poulsen Fenerde

Başlatan eRe, Haziran 16, 2009, 15:02:23

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Juventus'tan forma giyen orta saha oyuncusu Danimarkalı Poulsen Fenerbahçe'de.. 7 milyon euro bonservis karşılığında transfer edilen futbolcu sahada olayların adamı çıktı. Futbolcuya da yıllık 3 milyon euro verilecek.

Sabah gazetesi Paulsen'in karnesini çıkardı. Sabıka kaydı hayli kabarık çıktı. Rakiplerinin de tahrikiyle sinirlenen ve kendini kaybeden Paulsen'in eylemleri saymakla bitmiyor.

İtalyan Tuttosport Gazetesi, Christian Poulsen'in 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı. Torino'ya giden asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun ilgilendiği bildirildi. Poulsen için Hamburg'un da devreye girdiği, ancak Alman kulübünün önerdiği ücretin daha az olduğu öğrenildi.
Sağlam fizikli, zor sakatlanan, klasik bir Kuzey Avrupalı olarak soğuk bir futbolcu. Ancak iflah olmaz bir asabiyeti var.

TOTTİ'Yİ ÇILDIRTMIŞTI

Poulsen'in maçlarda çıkardığı olaylar yazılsa roman olur. 2004'te İtalya ile oynanan milli maçta Totti'yi çıldırtıp kendisine tükürmesini ve üç maç ceza almasını sağlamıştı.

GATTUSO TARAFINDAN KOVALANDI

Schalke'de iken 2005-06'da Milan maçında Kaka'yı yaptığı sert faullerle ve hakemlerin görmediği bir anda attığı tekmeyle dövmekten beter etti. Grupta oynanan ikinci Milan maçında gol atsa da, maçı Schalke 3-2 kaybetti. Karşılaşmanın ardından bu kez Gattuso tarafından kovalandı, ama o rakibine başparmağıyla "Haklısın" gibi bir hareket yaptı.

ROSENBERG'İN MİDESİNE YUMRUK

PUERTA'YA AĞLADIM

Poulsen, Sterling Dergisi'ne verdiği röportajda transfer tercihinde takımın yanısıra yaşayacağı ülkenin kültürünü de önemseğini söylüyor: "İyi yemek, yeni bir kültür ve bir kadeh şarap. Sevilla'ya bundan gittim. Yeni bir ülke beni hep heyecanlandırır". Sert futboluna karşın, takım arkadaşı Puerta öldüğünde adeta çökmüş: "Futbol orada anlamını yitirdi. Çok ağladım. Şok bir deneyimdi".

İsveç-Danimarka maçında hakem Fandel'e taraftar saldırısının ve ardından Danimarka'nın 3-0 hükmen yenik sayılmasının kahramanı da Poulsen idi. Rosenberg'in midesine attığı yumrukla hakem tarafından atılmış ve olay gerçekleşmişti. Özür dilese de üç maç cezadan kurtulamadı.

ÇOK KART GÖRÜYOR

2002 Dünya Kupası'nın ardından Kopenhag'dan Schalke'ye 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Poulsen ülkesine en çok para kazandıran futbolcu olarak tarihe geçmişti. Bundesliga'da dört sezonda 136 maçın 116'sında forma giyerek istikrarını ortaya koyarken, oyun tarzı Almanya için biraz sert geldi. Dört sezonda dört kırmızı kart görürken, 116 maçın 26'sında da sarı kartla cezalandırıldı. Bu özelliği Sevilla'da da değişmedi. İki sezonda 18 sarı kart gördü. Geçen sezon Juventus'ta 35 maçta sarı kart sayısı sadece 3'tü.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

noluyoz yaw azize ne işler karıştırıyo gene anasını satıyım yaw...of bizegelen paralar nerde ya adam gibi transfer yapalım artık oynamıcek adamlarıda gönderelim...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Alp Erdem

televizyonda gördüm kabul etmemiş paulsen

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

Alıntı yapılan: çarşı here - Haziran 17, 2009, 14:36:57
noluyoz yaw azize ne işler karıştırıyo gene anasını satıyım yaw...of bizegelen paralar nerde ya adam gibi transfer yapalım artık oynamıcek adamlarıda gönderelim...
oncelıkle bırazcık yazıyı duzeltıp forum kurallarını uysak daha guzel ve anlasılır olsak....
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan ve "ha geldi ha gelecek" diye haber beklenen Poulsen, ülkesinin basınına Fenerbahçeliler için soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı Christian Poulsen, İtalya'da mutlu olduğunu ve kesinlikle Juventus'tan ayrılmak istemediğini belirtti.

Poulsen, Sporten.dk'ya yaptığı açıklamada "Bütün bu söylentileri artık duymak istemiyorum. Bu söylentiler yüzünden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım" dedi.

Poulsen Juventus'tan ayrılmak istememesine rağmen kulüplerin Danimarkalı orta saha oyuncusu için görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Poulsen için Juventus'a 6 milyon avro teklif ederken, Juventus'un 8 milyon avroda direttiği iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Poulsen'e menajeri Jørn Bonnesen aracılığı ile yıllık 2.5 milyon avro teklif etmesine rağmen oyuncunun İtalya'da kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca günlerdir Poulsen transferi ile ilgili olarak Türk ve İtalyan basınında çıkan haberler yüzünden ortalığın sirke döndüğünü de belirtti.

maraton

;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Alp Erdem

ulan elin gevuru bile biliyor feneri ve gelmek istemiyor ;D

+18 !

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Birde su var, Fener ciddi ciddi ilgileniyor, transfer piyasasinda buyuk klupler gibi
hareket ediyor...

Besiktas ise, in mi cin mi ne yaptigi belirsiz, abuk subuk basinda cikan
haberleri takip edip duruyoruz, ama fenerin her cikan haberinede
inaniyoruz cunki adamlar alir biliyoruz..

Kutlamak lazim Fenerbahceyi, transferde ne kadar erken davranirsan
o kadar kaliteli futbolcu alirsin,
Besiktas Agustosun son haftalarinda yaparsa yapar transfer..
O da BOS olur... Umarim yanilirim..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Dün gece yatarken aklıma geldi..

Örneğin Beşiktaş Crauch için gitti görüşmeye..

Kim gidiyor görüşmeye?

Ben bile görüşmem bizimkilerle..Hepsi amatör geliyor :D Yada hatalarına alıştım ölemi görmek istiyorum bilmiyorum..

Adam gibi oturaklı konuşunca iş çözen adamlar istiyorum artık ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Elin gavuru nerden bilsin amatör olduklarını ya ;D
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

poulsen dıretıyor gıtmem dıye juve tehdıt edıyor yedek kalırsın dıye bakalım ne olacak fener pazaretsıye kadar sure vermıs
altın kapılarımız kan oldu tayfun