Ana Menü

O formayi giymedim sadece Tuttum...

Başlatan [KralKartal], Haziran 14, 2009, 14:05:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

KILIFI AZIZE IYI UYDURMUS...FOTO MONTAJI ONUNDE GöRECEKSINIZ...

Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de 'Ben Beşiktaşlıyım' demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Ulan senin ağzını yüzünü şerefini namusunu gururunu alayını !
Ulan bu kendini adam sanan köpek bi karşıma çıksın var ya ağıza alınmayacak küfürler edicem o şerefsize tekme tokat dalıcaksın ağzını yüzünü kırıcaksın bu şerefsizin.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

K.D

sen o formayı tutmayı bırak görmek için bile insanların neler çektiğini biliyormusun adi şerefsiz ulan senin olmayan şerefinide senide gittiğin o ezik takımın g.y başkanınıda hepinizi......... ULAN!!!!
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

carsi52

Pascalınkini tutmuş o.
Pascal giydirmiş sonra ona.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Bircan*

ulan edit oğlu edit!
dikkat et başka şeyler de tutma madem zorla tuttun demek ki eline verdiler ha!
başka şeyler de vereceklerr olm sana sen bi kapalının önüne gel hele var ya..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

Guti ORÇ.

Bircan*

o formayı giymedim diyen döte bu resmi gösterip gider yapmak lazım..
basına da öyle! onu haber yapmışlar bunu da yapsınlar giymiş işte yazsınLar!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/4830/adszisl.jpg[/img]
BEŞİKTAŞ ADAMA ETEK GİYDİRİR!
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

RCA

bu saatten sonra birşeyi tuttuğun kesin!! kartal s..i
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Büyükmustafa

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi maçlarını azizle birlikte radyodan dinlersiniz artık...

+18 !

uLan dengesiz maL gerizekaLı aşağıLık serefsiz vb.

sen gidip TOP'uzuna sorsana montaj mı değiL mi diye

eyup1903

pascal ın tuttuğunu giyersin ancak sana başka bi şey yakışmaz

pAscAliAnUmut

Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

ilhan mansız_melis

"O" formaya kurban ol sen TOPuz ne de yakışmış ezik forması sana inşallah ilk maçında ayağın kırılır
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.