Ana Menü

Flas..Cristiano Ronaldo'ya 93 milyon Euro bonservis!

Başlatan [KralKartal], Haziran 11, 2009, 12:31:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Yıllık 9.5 alıcak diye biliyorum..
Bi futbolcuya göre çok fazla ve çok büyük bi para..

Bundan sonra ForzaReal !
Kaka,Ronaldo :D
Bölünür senin için uykular!

eRe

barcada iboyu alsın la lıga dısında hıc bı lıge bakmayalım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

saldır beşiktaş

Ulan inşallah şampiyonlar liginde bize çıkarda Madrid şu onun bunun evladı Ronaldo inönüye
gelirde yüzüne tükürme fırsatı bulurum inşallah.

Real bu senede başarılı olamayacak çünkü takım değiller istediği kadar topçu alsın Barcelona
gibi takım oyunu oynayan bir takımla baş edemez.

Ronaldo ....'sı dikkat et Messi adamın .....
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Valla ben çok seviyorum ayrıca kim olursa olsun hakaret etmene gerek yok
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

Bir futbolcu sadece sahada oynadığı futbolla değil kerekteriyle ''Büyük Futbolcu'' olur.
Ronaldo yetenekli bir futbolcudur ama dünyanın en iyisi değildir olamazda bana göre ilk 5'e bile giremez.
Neyse dediğim gibi bir sporcuda karekter yoksa herkesin antipatisini üstüne çeker
Ronaldo buna en büyük örnek herzaman dilinde ben en iyiyim benden iyisi yok ben bir numarayım v.s açıklamalar ama Messiden kaç kere duydunuz böyle açıklama yaptığını ben hiç duymadım Messi karekter olarakda futbol olarakta Ronaldonun kat ve kat üstünde bir insandır ama Ronaldo bunu hazmedemediğini
çok açık şekilde belli ediyor nefret edilmekten hoşlanıyormuş hadi len akıl var mantık var kimin nefret edilmek hoşuna gider.

Ayrıca biz Beşiktaşlıyız farkımız tavrımız diyen bizler değilmiyiz e o zaman böyle transferleri översek nerde kalır bizim farkımız Endüstireyel futbola karşıyız BEŞİKTAŞLIYIZ.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Senin dediğin gibi İĞRENÇ bi futbolcu olsun diyelim.
Herkesin ona nefretle bakmasını seviyor diyelim.
Ama ne olursa olsun futboluna bişey diyemezsin.Adam çıkıyor takır takır futbolunu oynuyor.
İlk 5'e giremez evet.
İlk 3'e girer.

saldır beşiktaş

1 Messi
2 Gerard
3 Xavi
4 Kaka
5 İbrahimoviç

Bunların hiçbirinden iyi oyuncu değil  ;)

+18 !

Bende hiç beğenmiyorum ronaLdoyu ama yiğidi öLdür hakkını ver..

Şimdiye kadar kimseye benzetiLemeyen bir stiLi var..

ama messiyi maradonaya benzetebiLirsin..

İşin show tarafını da iyi yapıyor ronaLdo, yani kendisinin farkında..

messi mi ronaLdo mu derseniz tabiki messi derim..

geçen sezon yani ronaLdonun en iyi oLduğu sezonda biLe ben messiciydim :)

carsi52

Messi ve Gerrard'î çıkart.
Diğerleride ronaldodan iyi değil.

KeePSaKe

Ronaldo nun kalitesi tartışılmaz bile ya :D adam 1 numara ben bu sene real den birşeyler bekliyorum.
Since 1903