Ana Menü

febe yine HAK ETTİĞİNİ aldı !

Başlatan eebjk, Haziran 10, 2009, 13:21:29

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

efes gerıden geldı sımdıde one gectı adamlara bravo
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

4-2 ile bitecek galiba bu seri ilk yarı 50-41 efes önde
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !

bastir efes ! az kaLdi..

yorumcu deLi etti beni ama ya.. kayada tribündeki bütün ogLanLari g.t etti 19 sayi atti..

noumAyberk

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

noumAyberk

çıldırın şeref yoksunları sizi
ŞAMPİYON Efes Pilsen!

ilhan mansız_melis

:D Çok şükür be :D
Helal olsun Efes...
ezikler yine hakem diye inlerler :D
Şampiyonluk yarınlara kaldı gördün mü fener ...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

noumAyberk

Böyle rezalet olamaz ya.
Güzel meşale şovumuzu es geçip polisin çıkarttığı olayları Beşiktaşlı taraftarların rezaleti diye başlık atanlar yarın neler yazacaklar bakalım.

gürol

aziz yıldırım denen yaratık çıkarda telegode ahkam keserse bunu dinleyen herkes vay aziz yıldırıma bak adam mafya yaa baksana nasılda posta koyuyor kıvamında dinlerlerse.
hiçbir köşe yazarı bu adam kendini ne sanıyor nasıl böyle konuşuyor demezse.

bu zavallı fenerbahçe taraftarı da mafyacılık oynayacak normaldir...
ama ben isterdim ki o 10 civarı efesli basketçi ortada bi yuvarlak oluştursaydı sırt sırta verip bekleseydi saldırsalardı bu ezikbahçeliler.vurduğunu komaya soksaydı efesli basketçiler.
akıl işimi kardeşim basketçiye saldırmak fenerbahçeli aklı işte.

ALLAH BELANI VERSİN AZİZ YILDIRIM BUNLAR SENİN ESERİN
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Guti ORÇ.

ne kadar adi bir taraftar ya millet rakibi alkışlar bunlar saldırıyorlar editler sizi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Alp Erdem

4-2 bitmiş seri size başka bir şeyde hatırlatıyor mu ;D

erdibatmaz

maçtaydım.

daha baştan kayaya küfür etmeleri önceki maçın acısını hala yaşadıklarının kanıtıydı. maçın son periyodunda tam önümde fener taraftarı birbirine girdi. tvlerde gözükmüş olması lazım. hem de o sosyete bölümünün olduğu sandalylei yerde. maçın sonu ise berbattı. maç bittiği gibi, fener yedeklerinin arkasındaki taraftarlar sahaya girdi. sonra da devamı geldi. sanırım shumpert, yedek kulübesine en uzak olan isimdi, son anda kurtuldu. taraftarın! amacı kayaya vurmaktı sanırım. ama orda bi fenerliyi de iyi benzettil efesli basketçiler. hayatımda görüp görebileceğim en ezik taraftar profili... gerçekten de fener yine hak ettiğini aldı. kendi hallerinde efe diye bağıran kadınlı çoluk çocuklu gruba bile pet şişe attılar. veee sonra beklenen oldu. sahada birikip efes tribününe doğru yüklenen febeelilere çevik kuvvet çok pis daldı. sonra geldikleri pota arkası tribününe geri döndü pislik herifler. çoluk çocuk toplanmıştı gfb dedikleri bu işte...
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Boşuna GENÇ fenerliler değil bebeler.
Bölünür senin için uykular!

ferdikoclu

Nefes Alma EFES aL.. Tek yürek oldular.. Bu maçta orta hakemin kıyımına rağmen direndiler ve sonunda hak ettiklerini aldılar...

Efes'te faül sayısı 3-4 olan adam sayısı 3 taneyken fenerde 3 faüllü adam sayısının olmayışı düşündürücü.. NEDEN ACABA.. Çok  mu kibar oynadı ezikler..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..