Ana Menü

Resmi imzayı attı!

Başlatan eebjk, Haziran 09, 2009, 15:36:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eebjk

Resmi imzayı attı!

Galatasaray'ın 2009-2010 sezonundaki ilk tranfseri Mustafa Sarp Florya Metin Oktay Tesisleri'nde resmi imzayı attı. Sarı-kırmızılı takımın yeni transferi imza töreninde heyecanlı gözükürken şunları söyledi:
"Futbolculuğu ve ahlakı ile camiamızda olmasında mutluyuz. Kendisinin takımımızda başarılı olacağına inanıyoruz. Galatasaray'a hayırlı olsun. Adnan Polat'a, Adnan Sezgin'e, eski teknik direktör Bülent Korkmaz'a transferime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu camiya faydalı olurum.
Rijkaard çok büyük bir isim. Camia büyük olduğu için kendi hayallerimi yaşıyorum. Kendi adıma ve hocamız adına hayırlı olsun. Genelde bu açıklamalar samimi bulunmaz. Futbol Türkiye'de hastalık. Küçükken bu hayaller uğruna yaşamamıza rağmen, futbolcu olmak her insana nasip olmaz. Büyük bir kulüpte oynamak da herkese nasip olmaz.
Her futbolcu takımla ilgili aynı tarz açıklamalarda bulunduğu için tekrar gibi olacak ama ben Bursaspor camiası için mücadele etsem de, ben Galatasaraylıyım. En iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçlarıydı. Bursaspor'da profesyonellik ile taraftarlık duygularımı ayırabildiğimi gösterdim."
Haldun Üstünel ise yabancı transferlerle ilgili şöyle dedi: "Programımızda yerli ve yabancı futbolcular var. Tabiki çalışmalarımız devam ediyor. Biten transferler hakkında sizler detaylı bilgi vereceğiz."
sadece BEŞİKTAŞ

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eebjk

sadece BEŞİKTAŞ

Bircan*

ğsde biter gider inşallah
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

+18 !