Ana Menü

İbrahimoviç artık Barçalı

Başlatan ilhan mansız_melis, Haziran 07, 2009, 14:37:07

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Geçtiğimiz sezon dünya futboluna damgasını vuran Barcelona, transferde de bombayı patlattı.

Kral Kupası, La Liga ve son olarak da Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren İspanyol temsilcisinin Başkanı Joan Laporta, İnter Başkanı Massimo Moratti ile Zlatan İbrahimoviç için masaya oturdu ve anlaşma sağladı. Katalan ekibine yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo Gazetesi'nin görüntülediği iki ismin samimi pozları, İbrahimoviç'in önümüzdeki sezon Barça formasını kesin olarak giyeceği şeklinde yorumlandı.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

Gerçekten aldıysa Barça ve Real bu sene süper olucak :)
Since 1903

[KralKartal]

adamlar kimleri aliyor biz bir Topuzu alamiyoruz :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

sercAn1903

barca zaten doğal felaketti.bu sene dahada bir felaket olucak :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

ilhan mansız_melis

İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'ya göre Inter'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic artık Barcelona'lı. Gazetede yer alan habere göre Inter Samuel Eto'o + 10 milyon avro karşılığında Ibrahimovic'i Barcelona'ya vermeyi kabul etti.

Uzun bir süredir Inter'den ayrılacağının sinyallerini veren Ibrahimovic ile Barcelona'nın flörtü geçtiğimiz hafta Inter başkanı Massimo Moratti ile Barcelona başkanı Joan Laporta'nın bir araya gelmesiyle su yüzüne çıkmıştı.

27 yaşındaki yetenekli isim, teknik direktör Pep Guardiola ile sorunlar yaşayan ve satış listesine konan Eto'o'nun Barça'dan ayrılacak olması sebebiyle Katalan devinin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Italya Serie A'da geçtiğimiz sezon 25 gol kaydeden Ibrahimovic'in transferinin 30 Haziran'a kadar kesinlik kazanması bekleniyor.

+18 !

HayırLı oLsun umarım ŞL'de grubumuza denk geLmezLer :)

ilhan mansız_melis

Aman gelirlerse zaten bence ŞL'den çekilelim

+18 !

Yok Barca LiverpooL gibi değiL :)

3-4 atıp bırakıyor geneLde hemde iLk yarı :D

RCA

bizim ünlü santraforumuzda atar onlara 1 2 gol dert etmeyin ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Biz değilmiydik barcelona'ya 3 sallayan ya :D

Bu barcelona biraz farklı ama neyse ;D
Bölünür senin için uykular!

Adriano

Henry - İbo - Messi.. Kalecilere kolay gelsin :D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

+18 !

ilhan mansız_melis

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

TurkishTank

Bence ibrahimovic'in yetenekleri abartiliyor... bence bir genc Luis Ronaldo, veyat bir torres... bence ibo topu ayaginda cok tutuyor... pivot santrafor gibi bisey... santrafor bana gol atsin... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt