Ana Menü

09.05.2009 Saat:19:00 Sivasspor - Büyükşehir Bld

Başlatan Cem Goren, Mayıs 05, 2009, 17:27:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İki takımın kadro gücü eşit aslında aralarında pek bir fark yok kalite açısından
Ama Sivas'ın istikrarlı olması onları buralara kadar getirdi.
Belediye ise tam tersi bir takım 1 maç oynayıp 10 maç yatıyorlar ve bunun
sonucunu ağır bir şekilde ödemek üzereler Belediyeli topçular bu maçta
herşeylerini ortaya koyacaktır en az bir beraberlik alırlar bu maçtan...
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Mayıs 08, 2009, 21:53:15
İçimden bir ses Sivas puan kaybedicek diyor inşallah puan kaybederler Başarılar İ.B.B
:D Hissime güveniyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Düşmemek için kazanmak zorundaydı belediye.
Tebrikler belediye.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

HeLaL oLsun beLediye..

sivas baLonuda patLadı zaten..

Cem Goren

bülooooo neredesin canım kıyamam sana agla agla acılırsın gonullerin sampiyonu neredesin bakayım sen git gonullerin sampiyonu ol
beter olun ulan otyakmaz yarın der artık zaten bizi sampiyon yapmazlardı dıye  :hayde

Süper Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Sivasspor, yenilginin şokunu yaşıyor. Ligde iç sahada tam 370 gün sonra yenilen kırmızı beyazlı ekipte yenilginin üzüntüsü var.
Süper Ligin 31'inci haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek liderliği kaybeden Sivasspor şokta. Beklenmedik şekilde sahasında yenilerek liderliği Beşiktaş'a devreden Kırmızı Beyazlı ekipte ağızları bıçak açmıyor. Böyle bir yenilgiyi beklemiyorduk diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Kendi sahamız ve seyircimiz önünde kazanmak istediğimiz bir karşılaşma idi. Karşılaşmanın başında gelen iki gol oyun planlarımızı alt üst etti. Erken gelen bu goller ile strese kapılan oyuncularım yakaladıkları net gol fırsatlarını değerlendiremediler. Ve sahamızdan mağlubiyet ile ayrıldık. Olsun bu dünyanın sonu değil bu güzelikleri yaşatan futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Futbolun cilvesi bu artık önümüze bakacağız. Artık 3 karşılaşma var. Hangi takımın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Her takım bir birini yenecek güçte liderlik gitti ama her şey bitmedi. Daha çok şey değişir. Kimse moralini bozmasın"dedi.
"HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR"
Bülent Uygun, "Bu talihsiz yenilgiden sonra bu sezon şampiyon son hafta belli olacak. Trabzonspor'da bu yarışa ortak oldu. Biz Sivasspor olarak bu yıl lige çok büyük renk katık. Oynadığımız futboldan keyif alıyoruz. Hak eden sezon sonu hak etiğini alacak. Benim söylediğim bir şey var. Şampiyon benim ama 1'inci kim belli değil. Biz önümüzde bulunan 3 maçı kazanıp bekliyeceğiz. Sivasspor olarak bizim şampiyonluk şansımız hala var"dedi.
SİVAS ŞEHRİNDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ
Sivasspor'un, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek liderliği Beşiktaş'a kaptırması, kentte büyük üzüntü yarattı.
Karşılaşmayı 4 Eylül Stadı'nda izleyen taraftarların dışıda şehirde de maç saatinde büyük bir heyecan yaşadı. Maça gidemeyenler şehirdeki kahvehanelere akın etti. Karşılaşmayı büyük bir heyecan içerisinde izleyen taraftarlar, İkinci yarıda Sivasspor'un farkı 1'e indiren golüyle umutlandı. Ancak ilerleyen dakikalarda skor değişmeyince büyük üzüntü yaşandı.

altın kapılarımız kan oldu tayfun