Ana Menü

süper bir remix=) (dınLeyn lutfn)

Başlatan dejembeji, Ocak 29, 2007, 18:51:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dejembeji

http://www.gizliarsiv.com/v/2935277/Beyaz_Showdaki_RemiXXX.wma.html
cok guzeL bir remixx ıLk defa beyaz showda cıkdı=) tawsiye ederim
awrupa yakası sewenLerine   (burhan&gaffır)            (işaaLLah dogru yere acmısımdır topiği)

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

dejembeji

ee bas ustune orda ortada dowloand var acıLmıor mu yoksa? aha reziL olduq:(

Unforgiven

O halde tıklayın bölümün altında download bölümü var tıkla dosya inmeye başlar ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Simurg

açılmadı bende ;D sorun var galiba

BEŞİKTAŞK

Unforgiven

İndirip yollıcam sana şimdi varya ;) ver msn adresini özelden yaz bana yollım sana şarkıyı ben indirdim sorunda yaşamadım ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

alla haLLa nıe acıLmadı kii? tühh gordun müü yaa rezıL oLduq iyi baksaydın keske..sayfamı acıLmadı yoksa dowloand mı bulamadın nerden ındırecegnı?

Simurg

sayfa açılmadı
hem abicim kasma kendini yha bi sayfa açılmadı die resil olcak deilsin merak etme
;)
sorun bende galiba neyse yarın denerim  ;D

BEŞİKTAŞK

Simurg

oke açıldı çok saol çok güselmiş ;D

BEŞİKTAŞK

dejembeji

Simurg

2. repin benden çok beyendim ;D ;D

BEŞİKTAŞK

Unforgiven

Kardeşim nasıl bir siteye  download etmişsin ben şimdi yüklerken sorun yaşadım. kim download etdiyse söğle beceriksizin tekiymiş yine yapsin olmuyor böle  ;) :D

ilhan mansız_melis

abi açılmadı ben de ama olsun vardı zaten
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.