Ana Menü

Semih'e deli para veren kulüp

Başlatan Alp Erdem, Mart 12, 2009, 17:39:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp Erdem

.    Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez'in son göz bebeği F.Bahçeli Semih Şentürk. Kulüp, 3 yıllık sözleşmesi bulunan Semih'i sezon sonunda isteyecek. Hem de 1,4 milyon Euro teklifle...

FENERBAHÇE'YE RESMİ TEKLİF

Benitez'in isteğiyle Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana Semih'i takip eden Liverpool gözlemcileri golcü oyuncu hakkında olumlu referans verince İngiliz Kulübü resmi teklifle F.Bahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sezon sonu için geçerli olacak teklifte pazarlığa açık olduklarını belirten Liverpool yöneticileri Semih'i mutlaka kadroya katmak istediklerini F.Bahçe yönetime iletti.

1,4 MİLYON EURO

Yıllarca Hooijdonk, Nobre, Kezman, Güiza gibi isimlerin arkasında yedek kalan ve Semih ilk olarak geçen sezon Ruslar'ın dikkatini çekmişti. Süper Lig'de geçtiğimiz yılı 17 golle gol kralı olarak tamamlayan Semih, EURO 2008'de attığı 3 golle de Alman, İtalyan ve İspanyol takımlarının gözdesi olmuştu. F.Bahçe ile sezon başında yıllık 1.4 milyon Euro üzerinden 3 sene anlaşan yıldız golcünün bu sezon ise Süper Lig'de 6 golü bulunuyor.

fener bunu satarsa bizim açımızdan çok iyi olur

carsi52

Deli para veren kulüp diyince bende çok büyük bi para sandım..

1.4 milyon'a satmaz fenerbahçe.
Ki haberinde doğru olduğuna inanmıyorum.
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

Hakkaten deli paraymış bende 15-20 falan sandım deli diyince.Fener Semihi 5 ten aşağı vermez bence.

Benitez avucunu yalasın.

ilhan mansız_melis

Deli para bu mu yahu ben Semih'in yerinde olsam gitmek isterim ama orda yedek de kalabilir
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erzincanlı

ya deli para de semih bu paraya gitmez hemde haber bana doğru gelmiyor....

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi