Ana Menü

Kayserispor'a mahkeme şoku

Başlatan carsi52, Şubat 27, 2009, 13:00:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur ve beraberindeki 17 yönetici, açtıkları davada gelen kararla şok oldu.
Süper Lig takımlarından Kayserispor'da mahkeme şoku yaşanıyor. Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur ve beraberindeki 17 yönetici, Kayseri'de yayın yapan spor gazetesi Kayseri tempo Gazetesi hakkında hakaret suçundan açtığı davayı kaybetti.

Kayseri 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen 2. duruşmada beraat kararı çıktı.

Tempo, haklı bulundu
Kayserispor'u temsilen duruşmaya Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Avukatı Rıfat Pehlivan, Kayseri Tempo Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Gazete avukatı Uğur Altun katıldı. Kayseri 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki görüşen duruşma Kayseri Tempo Gazetesi'nin lehine, Kayserispor'un aleyhine sonuçlandı. 1. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi, "Her ne kadar sanığın müştekilere karşı yazılı ile ile hakaret suçunu işlediğinden TCK'nun 125/1, 126/1  maddeleri gereğince cezalandırılması istemi ile kamu davası açılmış ise de, suç kastı bulunmayan sanığın 5271 sayılı CMK'nun 223/2-C maddesi gereğince atılı suçtan beraatine" karar verdi.
Kayseri Tempo Gazetesi, Kayserispor 2. başkanı Türker Horoz'un "İçeride ve Dışarıda şerefsizler var" haberini yayınlamış,  23 Ağustos günü "Hangisi şerefsiz" başlığı altında haber yapmıştı. Bu haber üzerine Kayserispor'un Başkanı ve 17 yöneticisi, Kayseri Tempo Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve ceza davası açmıştı.

Tekzip yayınlayacaklar..
Öte yandan Kayserispor, resmi internet sitesi kanalıyla Kayseri Tempo Gazetesi'ne "yalan-Yanlı-Yanlış" şeklinde ithamlarda bulunmaktan ötürü de tekzip yayınlayacak. Kayseri 4. Sulh ceza Mahmesi'nin kararına göre Kayserispor, resmi internet sitesinde 1 hafta süreyle Kayseri Tempo Gazetesi'ne yaptığı suçlama ile ilgili gazete lehinde yayın yapacak..                             div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center}                            div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px}                                                        div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px}                            div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px}                            div.pagination_detail li.active {background-color:white}                         
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

bende diyorum puanlari mi siliniyor ne,

birsey olmaz :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin