Ana Menü

Tarihin Arka Odası

Başlatan Mattech, Şubat 05, 2009, 13:08:42

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mattech

Günümüzün önde gelen tarihçisi, Murat Bardakçı'nınhazırlayıp sunduğu "Tarihin Arka Odası" Haber turk ekranlarında. "Tarihin Arka Odası" adlı programda tarihin üzerinde hiç durulmamış veya az bilinen birbirinden ilginç konuları değişik bir formatta gündeme getirilip tartışılacak. Politikadan sanata, spordan gizli bilimlere kadar uzanan geniş bir yelpazeye yayılacak olan bu konular sadece Türk ve Osmanlı tarihi ile sınırlı kalmayacak, Avrupa ve dünya tarihinin ilginçlikleri de ekrana gelecek.

mükemmel bilgilendirici program.. Tarihe İlgi duyanlar İzlemenizi Şİddetle Tafsiye ederim.. HEr cumartesi 23:15 Tarihin Arka Odası..

Geçen Hafta Osmanlı Rus Şavaşları ve Baltacı ile katarine arasındaki olanlar anlatıldı bu haftada Metehan ve Fatih sultan mehmehti konularını ele alacaklar. Ayrıca e-mail yoluyla Sorulanızı sorup cevap alabilirsiniz..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Simurg

güzel bir program sık sık izleyemesemde kaçırmamaya çalışıyorum kanal 1de vardı galiba daha önce

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Mattech

Önceden kanal 1 deydi 3 haftadan beri Haber Türkte çıkıyor.. Biraz saati geç ama her şeye değer zevkli bir program
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Mattech

Galiba bu Tür programları izleyen yok galiba fazla bilgilendirici program o yüzden olabilir yada kavga dövüş vve sataşma olmadığı içinde olabilir..
    Ben her hafta konusu yazayım belki takip eden olur.. Bu haftaki konusu: Genç Osman ve Osmanlı padişahlarının Neden hacca gitmeyişi ve Arapların kabeyi tekrardan düzenlemesi osmanlı kalıntılarının tahrip edilmesi. Papalık ve papalık seçimlerindeki entrikalar ve ilk defa bir bayanın papa olmasını ele alacaklar..
Sosyal içerikli mesaj:

Simurg

http://www.kralkartal.com/forum/televizyon-dunyasi/turkiye'nin-hatira-defteri/

malesef ki bu tür programlar sevilmiyor
aslında stres atmak içinde eğlendirici değişik güzel programlardır ama
bize magazinel programlar daha cazip geliyor heralde

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

BJK_Kübra

Ben severim böyle programları özellikle tarihi çok sevdiğim için böyle programlar ve tarih konulu kitapları çok severim.. Denk geldiğinde izliyodum ama gününü felan öğrendim şimdi kaçırmamaya çalışıcam..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Cem Goren

yakalayabıldıgım zaman kacırmıyorum kalkmıyorum basından
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

ccc inci ccc mail çökertmesi yapıldı programa :D

izleyin ve maillerin saçmalığına bakın :D

ilhan mansız_melis

Pelin Batu'nun salaklıklarına uyuz oluyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Uyuklama var,küfür var,saçmalıklar var sanırım bir tek Tarih yok bu programda.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.