Ana Menü

Söyleşi Cevapları | BJK_Kübra

Başlatan BJK_Kübra, Şubat 04, 2009, 22:34:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

Hepinize Teşekkür Ederim arkadaşlar.. Ayrıca benimle söleyişi yapılmak istendiği içinde ayrıca Teşekkür Ederim..

Adriano

1-Kübra kimdir, nasıl biridir, nelerden hoşlanır ? Kendini tanıtırmısın bize..

Kübra 19 aralık 1990 istanbul doğumlu Şişli Lisesi(Y.D.A)'nden mezun össde geçen yıl İstanbul olmadığı için 2.kez össye hazırlanan birisi.. Beşiktaş' a aşık bu konuda baya bi manyak olan, sporu çok seven biriyimdir..Maçlara gitmeyi ve bağırmayı çok severim..Her anımda Beşiktaşla ilgili bişey vardır onun muhabbetinin olmadığı bi günüm yoktur :) Ayrıca spor yapmayıda çok severim.. En sevdiğim sporda boks ve futbol.. Ve şuanda da boks yapıyorum.. Onun dışında baya bi sporla uğraştım aslında.. Baya bi zaman Beşiktaşta atletizme gittim ama okulda kolumu kırdım bu yüzden ara vermek zorunda kaldım sonrasında da össye hazırlanmaya başlayınca dersane dersler felan derken zaman kalmıyodu oyüzden bıraktım..7. sınıftan son seneye kadar okulda voleybol takımındaydım..Ve lise2 de okulda kız futbol takımı kurulmuştu ve bende oynadım tabiki :)
Ayrıca müzik dinlemeyi (özellikle Sagopa Kajmer) ve fazla sık olmasada kitap okumayı severim.. İşte böyle biraz uzun oldu ama :)

2- Bayan taraftar olmanın herhangi bi dezavantajı olduğunu düşünüyor musun ?Varsa neler?

Yani çok sorun olabilicek bi dejavantajı yok ama erkek olmak daha avantajlı :) Bayan olmak daha zor olabiliyo tabi..

3- Unutamadığın bir Beşiktaş maçı ve o maçtaki duyguların ?

Aslında unutmadığım bi kaç maç var..İnönüdeki Beşiktaş-Liverpool maçı o tribünler o atmosfer gerçekten unutulmazdı..O anki hislerimi tarif edemem.. Tribünleri izlemekten bağırmaktan maçı hiç izlememiştim  ;D
Bide 2006'da İnönü'deki Beşiktaş-gs maçı..Çok üzgün ve çok sinirli çıkmıştım o maçtan.. Cordobanın gittiği zamanki maç..Bide maç çıkışı oratalık biraz karışmıştı..

Ben Teşekkür  Ederim..

Simurg

1- Bayan olupta boksla ilgilenerek çevrenden nasıl tepki alıyorsun?

Aslında farklı tepkiler var tabi duyunca şaşırıyolarda ama yani normalde öyle çok sert bi yapım yoktur o yüzden çok kötü bi tepki aldığım olmadı..Yakınımdakiler de alıştılar artık :)

2- Neden beşiktaş?

Ben Beşiktaşta doğdum Beşiktaşta büyüdüm.. Küçüklüğümden beri hep Beşiktaşın içindeyim en önemliside Beşiktaşlı doğdum..Büyüdükçe daha çok sevdim ve aşığıyım Beşiktaş'ın..

3- Beşiktaş'ın bu sene şampıyon olacağına inanıyor musun şampıyon olmamız için ne yapmamız gerek ?

Şampiyon olacağımıza inanmak istiyorum aslında inanıyorumda ama bu başkanla bu yönetimle bunun olmayacağını bildiğim içinde ümitsizliğe düşüyorum.. İnşallah oluruz.. Şampiyon olmamız için kesinlikle bu yönetimin gitmesi gerek..

[-OrCuN-

1- Seni kim beşiktaşlı yaptı?

Ben Beşiktaş'lı doğdum :)

2- Boksa ne zaman ve nasıl başladın?

Boksa aslında ben küçüklüğümden beri yapardım hep babamla boks antremanlarına giderdim..Ama son 2-3 senedir daha düzenli şekilde başladım ve devam ediyorum.. Boksa babam sayesinde başladım çünkü babamda boksördü ve şuanda antrenör   :) [/]

3- Ensevdiğin boksör?

En sevdiğim boksör Ünver B.  Ondan sonra Muhammed Ali ve Mike Tyson.. Şuanda boksa devam edenlerden de Evander Holyfield, Juan Carlos Gomez..

carsi52

1-Boks maçından sonra dayak yiyip ağladığın bir anın oldu mu hiç ? Olduysa anlatırmısın  ;D

Hayır çünkü hiç dayak yemedim.. Ama ilk İstanbul şampiyonu olduğum maçtan sonra hem gülüyodum hem ağlıyodum çok duygulanmıştım gerçekten çok güzel bi duyguydu..

Bonus Soru: Benim hakkımda düşüncelerin [/]

İyi birisin ve sevdiğim bi kardeşimsin..

[/]
+18 ![/]

1- Siteyi nasıL buLdun yani nerden ?[/] 

Siteyi biliyodum aslında ama pek giremiyodum bakıyodum arada yani kralcarsi.com olduğunu felan biliyorum..
[/]

2- Hiç yediğin bir yumruk sonucu sana birşey oLdumu ?

Hayır hiç öyle ciddi bi yumruk almadım aslında pek yumrukta almadım ama arada yavaşça denk gelmiştir tabi..Ama bi maçımda bana değil ama kıza baya bişiler olmuştu 2 round burnundan kanlar boşaldı, her yerime kanı bulaşmıştı ,maçtan sonrada bayılmıştı   ;D

3- Bir kız oLarak ciddi anLamda dövdüğün bir çocuk oLdu mu :D ?
[/]
Yani öyle çok ciddi olarak hayır ama mesela maça çıkıcam zamanlar hazırlık olması için, antremanda kilomdaki erkeklerle maç yapıyorum bizde başka kız olmadığı için..

çArşı_alp

1- En sevdiğin yemek nedir?

Patates kızartması, makarn[kufur otomatik degistirilmistir]öfte,dolma ve yemek değil ama (vazgeçilmezim) çikolata  :)

2- Arkadaşların senden korkuyorlar mı? Dayak yeriz diye

Yani öyle korkmuyolar ama aman dikkat edelim dayak felan yemeyelim diye takıldıkları oluyo =)[/]

3- Bu forumda en sevdiğin ve en sevmediğin kişi?

[/color]Öyle ayrım yapmıyim aslında sevmediğim kimse yok zaten, çok kimseyi tanımıyorum ama herkesi de seviyorum genelde..

Free İdea

1- Varmısın yokmusun hakkında ne düşünüyorsun katılabilirmisin 
katılırsan kralkartal diycekmisin reklamımızı yapacakmısın?

[/b]
Valla bilemiyorum toplam 4 mülakat oluyomuş 3.ye de gittim bakalım haber bekliyorum şimdi ama olurmu bilmiyorum fazla umudum yok ama görücez artık.. Olur inşallah.. =)
Katılabilrsem tabiî ki söylerim Kralkartal diye..  :)

2- Kitap okurmusun, sevdiğin dergi falan var mı?[/]

Kitap okurum tabiî ki çok fazla sevmem aslında ama okurum şuan Güneydoğudan Öyküler diye bi kitap okuyorum.
Dergi olarak en çok Beşiktaş'ın dergisini okurum ama arada okuduğum başka dergilerde olur..

3-Diyelim bu sene sonu, nedeni bilinmez, son Beşiktaş maçına gideceksin ne yapardın? maçtan önce maç sırasında.
[/][/b]
Öyle bişeyi Allah göstermesin diyim öncelikle.. Ama diyelim ki öyle bi durum var Kapalıya giderim doya doya bağırırım maçın tadını çıkarırım ama kesin ağlarım.. ;D

srCN[/url]

1- Takımda en sevdiğin futbolcu kim?

Boboo

2- En sevdiğiN renk?

Siyah-Beyaz ve yeşil

3- Hayata dair düşüncelerin neler? Hayattan en büyük beklentin nedir?

Hayata dair öncelikle bu yıl üniversiteyi kazanmak istiyorum.. Sonrasında okulumu bitirip iyi bir iş sahibi olmak tabii ki.. Ve yaptığım sporda daha iyi başarılar kazanmak istiyorum.. Beklentimde mutlu, huzurlu bir hayatım olsun yeter..

gürol[/url][/]
1- Bende box a gitmiştim küçükken.ve o aynanın karşısında guard pozisyonu alıp yürümekle geçmişti o bir ay.sıkılıp bırakmıştım.
Sen sıkılmadın mı o yürüme süresinde??
[/]

O yürüme süresinde illa ki sıkılıyosun :) Bende sıkılmıştım tabi ama küçükken yapardım hep sıkılırdım baya tabi ama gittikçe öğrendikçe zevkli oluyo sonrasında hızlı bi şekilde gölge yapıyosun ve torba kesinlikle çok zevkli.. Bence hemen pes etmeseydin devam etsen gittikçe severdin..

[KralKartal]
1-Boks disinda neler yaparsin? Baska hobbilerinde var mi ?Boks dışında maça gitmeyi, gezmeyi, müzik dinlemeyi çok severim..

2. Hedeflerin nelerdir, basarabilme ihtimalini sorsam ne kadar sans taniyorsun kendine?

Hedefim öncelikle bu yıl inşallah öss yi kazanmak istanbulu.. Daha sonra okulumu bitirip iyi bir iş ve mutlu bir hayat.. Ayrıca yaptığım sporda da daha iyi başarılar yapmayı istiyorum.. Ve ikisi içinde elimden geleni yapıyorum.. İnşallah başarılı olmayı umuyorum..

[/b]
3- Sevdigin boksör soruldu, ama örnek aldigin boksörler var mi?
Aldiklarin varsa, hangi yönlerini örnek aliyorsun?

Evet, cevapladım onuda.. Aslında örnek aldığım boksörlerde aynı. Öncelikle babamı örnek alıyorum onun gibi olabilsem bana fazlasıyla yeter inşallah onun gibi olmayı başarırım..Onun dışında Muhammed Ali'yi çok seviyorum onun gibi başarılı bi boksör olmak isterim..

Ben Teşekkür  Ederim..

yg1903

1- En büyük hayalin?

En büyük hayalim dünya şampiyonu olmak Boğaziçi Üniversitesini kazanmak  :)

2- Öss'ye gireceksin galiba hedefin nedir hangi üniversitedir?

Evet giricem..Hedefim öncelikle Marmara Üniversitesi ama olmazsa İstanbul yada Yıldız Teknik..İstanbul'a girebiliyimde.. Bölüm olarakta Siyasal Bilimler ve Uluslar Arası İlişkiler istiyorum ilk olarak ama olmazsa bu yıl Spor Akademisi de denicem, puanıma göre bakıcam artık..

3- Basketbol mu futbol mu? Neden?

Futbol  ama ben basketbolu da severim.. İkisinin maçlarına da genelde hep gitmeye çalışırım.. Ama futbolu daha çok seviyorum.. Futbol daha zevkli geliyo çünkü..

Ben Teşekkür  Ederim..[/]

[/][/]
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

+18 !

güzeL oLmuş cevapLar.. teşekkürLer..

carsi52

Teşekkürler Kübra cevaplar için.
Bölünür senin için uykular!

CR7

teşekkürler...
güzel bir söyleşi olmuş
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

BJK_Kübra

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.. Buarada yazıda renk ve büyüklükte sorun var ama kaç kere düzelttim yine böyle oluyo kusura bakmayın..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

hepsiyAh

Güzel Olmuş, zevkle okudum.. tşk ederiz..

Guti ORÇ.

Simurg

teşekkürler cevaplar kısa ve net olmuş :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Boylece seni daha iyi tanimis olduk, tesekkurler
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

söylesi yapilanlar arasinda bi tek sana soru soramadim,yogun zamanima denk geldi
güzel bi söylesi olmus
insaallah bu sene sinavlarda daha basarili olursun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kartalpenchesi

soru soramadım

güzel söyleşi olmuş bu sayede seni daha iyi tanıdık

teşekkürler kübra
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ilhan mansız_melis

lanet olsun yetişemedim bi sorucuk sorsam bari :) bu boks aşkı nerden çıktı ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.