Ana Menü

Rap Star

Başlatan Simurg, Ocak 28, 2009, 17:53:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Rap Star Cuma 20:15   
Rapstar heyecanı Star TV'de devam ediyor!

Gold Film ve Erka Prodüksiyon'un yapımcılığında, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, müzik direktörlüğünü Suat Sakarya'nın yaptığı
Rapstar'da jüri koltuğunda ise, Türkiye'nin en önemli rap müzik sanatçısı Ceza, gençlerin sevilen ismi dj Funky – C, ulusal ve uluslar arası çalışmalarıyla tanınan pop müziğin sevilen sanatçısı Sibel Tüzün ve rap müziğin önemli isimlerinden Fuat oturuyor. Programın her hafta değişen konuk jüri koltuğunda ise bu hafta sürpriz bir isim var.

Programda ülkenin her köşesinden rap müziğe gönül veren gençlere halkın yakından tanıdığı sesler eşlik ediyor. Ayrıca finalistler Rap Akademi denilen bir merkezde birçok konuda eğitim alıyorlar.

Bu hafta performanslar sonucunda jüriden ve halktan en az oyu alan 2 yarışmacı elenme korkusuyla yüz yüze kalacak. Eleme heyecanı ise önümüzdeki haftada programın ilk bölümünde gerçekleşecek.

Allah gerçektende rapin czasını verdi bune ya utanılacak bir program sibel tüzün ve rep mükemmel :muhaha :ahaha :ahaha :ahaha :koptum :koptum

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Guti ORÇ.

Seyretmedim ama juride gereksiz insanlar var.Sibel Tüzün neden vardır bu juride mesela?

Cezanın yarışma hakkındaki açıklaması:
http://www.hiphoplife.net//index.php?option=content&task=view&id=3273

ama Türkçe rapi tanıtma açısından iyi bir yarışma olabilir.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BJK_Kübra

Rap sevdiğim için merak ediyorum aslında ama daha hiç izleyemedim.. Güzel bişi olduğunu sanmıyorum sibel tüzün ne alaka mesela..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

+18 !

ben asLında rap dinLemiyorum.. ama bi bakayım dedim şu yarışmaya.. biraz amatörce başLamışLar ama yakında tutar bu yarışma..

carlito1903

Mantar gibi türeyen bilmemnestar yarışmalarının en kötüsü...

Simurg

rap  dramasından başka birşey değil
sözüm ona rapçilerle eminemle 50 centle dalga geçenler egeyi taşa tutanlar şimdi onlar gibi olmuş yazık!
Ne demiş sago her hızlı konuşanı rapçimi sandın :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Cem Goren

asırı berbat bi yarısma sibel tuzunun gereksizliği fuatın ogretmen edasıyla millete bagarması falan
altın kapılarımız kan oldu tayfun

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Guti ORÇ.

Biraz komik bir yarışma ben dün seyrettim.Sibel Tüzünün gereksizliği ortaya cıkıyor.Ceza ve Funky C iyidi juride.1-2 kişi dışında kimseyi beğenmedim yarışmacılardan.

[KralKartal]

TuPac'in kemikleri sizliyordur simdi...

Begenmedim hic...bir iki kez izledim, sarmadi
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CR7

tek kelime ile "berbat"
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

hepsiyAh

1,2 tane güzel olanda var herkesin hakkını yememek lazım.. İzliyorm begendiklerimi..