Ana Menü

Lig tv spikeri Ercan Taner in çocukluğu

Başlatan Simurg, Ocak 27, 2007, 14:27:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

+ ortmenieeem! ortmenieeeemm!! ahmet kalemimi aldiiaa.. evet ahmet kalemimi aldiie, vermiyooaar! inanilir gibi degil ahmet kalemimi aldiiaa vermiyooraararr!
- off ahmet ver suna kalemini de sussun
* al be al.. of
+ eveeeet ahmeet kalemimi verdiiee! harikulade bir olay, siniflarda gormek istediimiieeez turden olaylar bunlaaar..

- annea iyi vurur oralardan! vurursa mor olur.
- sus ercan!
- annea vurdu mor oldu. mor anneden geldi, nefis vurdua. vuru$ anneden. anne vurdua... vurursa mor olur demi$tim, vurdua mor oldua...

-ercan koşar adımlarla bakkala giriyor, ercan bakkaldan içeri girdi, girdi içeri. ercan girdi. iki çikolata istedi bakkaldan.
-adam gibi sipariş ver lan bebe
-bakkal bebe dedi ercana, ercana bebe dedi. böhüeeeee..

- serkan saklandıııeaaa serkan arabanın arkasına saklandıeaaa mahmut görmedieaaaa
- sekan çık olm gördüm ehehe
- mahmut gördüeaeaaa mahmut gördüeaaaa mükemmel saklandı serkeaan ama mahmut gördüeaaaa

- ercan açtıeaa kitabıeaa açtıeaaa birinci sorueaaa .. yine bir problem var havuzdeaaeaa
- bey bu çocuk okumıcak galiba ?
- okur o okur. heyecanlı işte ne güzel.
- ahmetin üçbinlirası veaaaar evet ahmeeaaat fındık alıyoeaaarrr parasının geeri kalanını innnnnanılmaaaeaaz bir şekildeeaaa mehmet'e veriyooeoaarr
- bey sana diyorum bey.
- dur be hanım en heyecanlı yerieaa
- ve ercaeeaaan soruyu çözüyoaareear. ahmetieaaann 1000 lirası kalıyoeaaarrr
- goooooooolll !!
- bey ?
- ee yani aferin oğlum benim

- ali topu at
- ali attı topueaaaaa ali attıeaaeaaa mükemmel attıeaaa
- şşşt ... ayşe topu tut
- ayşe tuttueaaaa ayşeaaaa mükkkemmeaal uzandıeaaaa. iki mükemmeeaaal hareket. önce ali şimdi ayşeaaaa.
- hey allahım oglum ne yaziyor fiste adam gibi okusana...
**
-öğretmen sinirleniyor sayın seyirciler, not defterini çıkarıyorr... yapma ercan, yapma ercan...

- ercan bak haci deden geldi, gel bi elini op..
- haccciiiiii hacciiiii..
- ne bagiriyon oglum haci dedene, ayip degil mi..

ercan taner bir kizla bulusur
evet buyuk bulusmaaaaa.. isterseniz once ercan'in kizlarla olan bulusmalarina bir bakalim.. eveeeatt ercan bugune kadar kizlarlaaa tam 6 kez karsilasmis veeee ercan bu karsilasmalarin hepsindeen basi onde ayrilmiiss eveeet ercaan bakalim bu kez seytanin bacaaaaani kirabilecek mieeee.. evet bu aradaaa bu aradaaa... cok ilginc seyler oluyooaaar, selmaa kaciyoor.. evet selmaaa kaciyoor, ercan kovaliyoooaaar.. haydi ercaaaan!!

ercan taner'e and okurken

+ ... varliiiim turk varliiinaaaa armaaaan olsuuaan.. armagann olduuu.. varligiim olduuaaa.. kim olduuua? armaaagaaan olduaaaa!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

@LAYINA GİDER

Unforgiven

Süper ercan taner ya :) bide şimdi hem goll hemde penaltı çıktı ama ercan taner değil niye yazdım bende bilmiyorum yazdım öle  ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

Non Mollare Mai

Süper ya büyük bi keyifLe okudum ;D Ercan taner qibi bi spiker daha yok bence. En sıkıcı maçLarda biLe zevk qetiriyo karşıLaşmaya.. SaoL payLaşım için..
edit

noumAmokachi

BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

eyup1903

adamın duruşu komik abi yaaa sesi desen o da öle walla

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Delirdik

sergen.. sergenn.. sergen attı goL oLdu. sergen attı şampiyonLuk geLdi :)

üstüne spiker mi var bee, seviyoruz seni ercan taner
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ölümünesevdam

SİYAHIN Zindan Olsun BEYAZ Aydınlık

osi_bjk

Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

unicorn

Heehehhe süper yaa sağol Büşra paylaşım için.
Forza Ercan Taner :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

BjKcArsi54

carlito1903

sergen attı şampiyonluk geldi
sen bu ülkenin en ii spikerisin ercan taner senin yorumladığın her maç güzel