Ana Menü

Kaka çılgın hayale kapıldı

Başlatan eRe, Ocak 15, 2009, 13:56:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Brezilyalı yıldız Manchester City ile görüşmeyi kabul etti. İngiliz kulübü teklifi daha da artırdı. İşte son durum;   Kaka, 100 milyon sterlin gibi çılgın bir rakam teklif eden Manchester City'nin sahipleriyle buluşmayı kabul etti.

City'nin sahibi Şeyh Mansour, Kaka'nın Milan'da kalmak istediğini açıklamasına rağmen Brezilyalı yıldızı görüşmeye ikna ettiği ve City'nin her hafta bir servet ödemeye hazır olduğu futbolcuya kulübün gelecekle ilgili panlarını anlatmaya hazır olduğu açıklandı.

ROBİNHO BASTIRIYOR

City'nin Eylül'de el değiştirmesinden sonra rekor bir ücretle Britanya'nın en pahalı futbolcusu olarak transfer edilen Robinho'nun Kaka transferi için bastırdığı ifade edilirken, İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, City'e yakın kaynaklar tarafından transfer gerçekleşirse başrolde Robinho'nun yer alacağı açıklandı.

KAKA MİLAN'I BIRAKIR MI?

Kaka için en büyük sorunun şampiyonluklara oynayan Milan'ı bırakarak Premier Lig'de zor günler geçiren Manchester City'e gelmek...

Kaka geçen gün yaptığı açıklamada, "Ben Milan'da son derece mutluyum. Milan'da kalmak istiyorum. Burada istediğim herşeyi başarıyorum. Ben gelecekte bu takımda kaptan olabilmek istiyorum. Önümde Maldini gibi isimler oldu. Bu büyük bir onur. Ben bugüne kadar bu amaçlarım için zaten bir çok büyük teklifi geri çevirdim" demişti.

26 yaşındaki yıldız futbolcunun bu açıklamalarına rağmen City ikinci görüşme şansını yakalarken, medyada yer alan haberlere göre, son rakamların daha arttırıldığı ve Kaka'ya "çok gizli" bir şekilde iletildiği ifade edildi.

MİLAN PARAYA TAV OLDU

Manchester City'nin Kaka için Milan'a ödemeye hazır olduğu rakamın İtalya kulübü tarafından kabul edilmeye hazır olduğu söylenirken Kaka'nın İngiliz kulübü için pozitif biz izlenime dönmesi halinde Milan yönetiminin yıldız futbolcusunu gitmesi için ikna çalışmaları yapacağı da öğrenildi. Kaka'nın önde gelen danışmanlarından Diogo Kotscho son açıklamasında, "Ara transfer dönemi kapanmadan herşey olabilir. İmza atabiliriz. Ortada kapanmış bir şey yok" dedi.

ÇILGIN BİR RAKAM

İngiliz basınında yer alan haberde, Manchester City'nin Kaka için Milan'a bonservis bedeli olarak 100 milyon pound (yaklaşık 230 milyon TL) teklif ettiği yazılmıştı. Milan bu rakamı kabul etme aşamasına gelirken Kaka'ya da 5 yıllık kontrat için yıllık 15 milyon pound (yaklaşık 34.5 milyon TL) ödemeye hazır olan City'nin hem Milan'a hem de Kaka'ya yapacağı ödemelerde daha da cömert bir hale sokmaya hazır olduğu yazıldı.

Kaka eğer Manchester City'e giderse en azından haftalık 280 bin pound (yaklaşık 500 bin TL) kazanacak. İngiliz kulübü bu transferi gerçekleştirirse de toplamda 175 milyon pound (yaklaşık 380 milyon TL) ödemek zorunda kalacak.
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bugün gazetede okudum.
Kaka'nın dediğine göre..
Milanda kalıcağını söylemiş..Kalıcakmış yani milanda.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

kartalpenchesi

Milano`da Kaka Protestosu

Dev bir bütçeye sahip Manchester City kulübünün Kaka teklifini masaya yatıran AC Milan'da, Fiorentina maçında kırmızı siyahlı taraftarların Brezilya'lı yıldızın satılmaması yönünde açtıkları pankartlar gündeme oturdu.

Premier Lig ekibi Manchester City, 27 yaşındaki ortasaha futbolcusunun bonservisi için 100 Milyon Euro ve kendisine de yıllık 15 Milyon Euro'luk bir teklif yapmış ve her fırsatta yıldız futbolcuyu satılmayacağı konusunda ısrarcı olan Milan kulübü, bu inanılmaz teklif karşısında çıkmaza girmişti.

San Siro Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Milan taraftarları; 'Kaka'nın Fiyatı Yoktur', 'Eller Kaka'dan Çekilsin', 'Kaka'yı Satmayın' yazılı pankartlar açarak tepkilerini ortaya koydular.

Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti ise, Fiorentina maçı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Umarım Kaka kalır çünkü bizim için önemli bir oyuncu. Gelişmeler sürüyor ve herşey olabilir. Önemli bir oyuncu için önemli bir teklif aldığımız ve üzerinde düşündüğümüz doğru. Biraz zaman gerekli. Stadyumda yoğun bir sevgi seliyle karşılaştı.

İnsanı açıdan, yaklaşık 7 yıl çalıştığınız bir futbolcuya güle güle demek her zaman çok can sıkıcı olur. Ve eğer giderse, Kaka'sız bir Milan'ı da düşünmek zorundayım. Muhtemelen taktiksel değişimler olacaktır
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Guti ORÇ.

Kaka %70 gidecek bence.Milan gibi bir klüpte paraya karşı koyamıyorsa futbol bitmiştir.