Ana Menü

Ne yaptın Memo - 42 sayı

Başlatan NoPasaran, Ocak 13, 2009, 11:50:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

NBA'de normal sezon Pazartesi gecesi oynanan maçlarla devam etti. EnergySolutions Arena'da Indiana Pacers ile karşılaşan Utah Jazz, rakibini 120-113 ile geçerken Mehmet Okur maça damgasını vurdu.

Pacers potasına 43 sayı bırakarak sayı kategorisinde kariyer rekorunu geliştiren Memo 9 ribaunt alıp 3 asist yaptı. Serbest atış çizgisinden 14/15 ile oynayan milli oyuncumuz maçta kullandığı ilk 14 şutun 12'sini basketle tamamladı. Mehmet'in sayı kategorisindeki eski rekoru, 38 sayıyla 2007 yılı Ocak ayında Washington Wizards'a karşı idi.

Mehmet Okur, Jazz'ın lige katıldığı 1974-1975 sezonundan bu yana, 40 ve üzerinde sayı üreten ilk pivot olarak da tarihe geçti.

Jazz'da ayrıca Deron Williams 23 sayı, 11 asist, Carlos Boozer ve Paul Millsap'ın yokluğunda maça power forvet pozisyonunda başlayan Andrei Kirilenko 23 sayı, 12 ribaunt, 3 asist, 3 top çalma, 3 blok ile yıldızlaşan bir diğer oyuncu oldu.

Konuk ekipte ise ligin formda isimlerinden Danny Granger 6/7 üç sayı isabetiyle 30 sayı, 7 asist ve Mike Dunleavy Jr. 20 sayı, 7 ribaunt ile maçı tamamladı.

Bu arada Pacers coachu Jim O'Brien, Mehmet'in harika bir maç çıkardığını ve üç sayı çizgisindeki bir oyuncuya karşı double-team yapmanın çok zor olduğunu ifade etti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

+18 !

heLaL oLsun.. bir çıkış bekLiyordum memetten ben zaten..

Alp Erdem

biz bu adamı beşiktaşa getirelim ya çok işe yarar :)

Cem Goren

helal olsun hiç beklemezdim kendisinden boyle bişey bravo
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Pivot oynayan bi oyuncunun 43 sayı atması kolay iş değil, helal olsun Memo'ya...

beckyZWICKY

helal olsun demekten başka bir cümle gelmiyor aklıma. Başka birşeyde denemez zaten.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

erdibatmaz

karmaya girer heralde artık..
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Guti ORÇ.

memo ve hido bu 2ismin bu tarz haberlerini okudukça bir kez daha gururlanıyorum. helal olsun memo!!! helal olsun hido!!!

eRe

ıkısıde sureklı 20 sayı ustu atıyor umarım allstar olurlar bu sene
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gürol

hido desen daha kolay ama memo 43 vallaha bravo.
hido forvet oynuyor 4 numara yanlış bilmiyorsam.
memo pivot

yürü be memo
1 asist daha yapsan double-double yapacakmışsın
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carsi52

Oyy Oyy Oyy..
Helal olsun vallahi..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BJK_Kübra

Helal olsun.. Dahada başarılı olur inş..
Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org