Ana Menü

Trabzon'dan Nobre misillemesi!

Başlatan ilhan mansız_melis, Ocak 10, 2009, 12:02:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Trabzon'dan Nobre misillemesi!   
Trabzonspor yönetiminin, Beşiktaş'la sözleşme yenilemeyen Nobre ile dün jet hızıyla bir görüşme yaparak, "Sezon sonunu bekle! Sana istediğin parayı verip transfer edeceğiz" dediği öğrenildi.
Trabzonspor'un Beşiktaş'ın listesindeki bütün futbolculara talip olarak ezeli rakibinin işini zorlaştıracağı da iddia edildi.
Fotomaç'ın haberine göre; Türk futboluna Yusuf Şimşek bombası düştü. Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un Antalya kampında çalışmalarını sürdüren Bursasporlu Yusuf'u transfer etmesi, bordomavili camiayı ayağa kaldırdı! Trabzonspor yönetiminin de Beşiktaş'a tarihi bir misillemede bulunma kararı aldığı öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerin, Beşiktaş'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve bir türlü kontrat yenilemeyen Mert Nobre ile dün temas kurdukları belirtildi.
Trabzonsporlu yöneticilerin, Nobre'ye "Beşiktaş'la sakın sözleşme yenileme. Biz sana sezon sonunda istediğin parayı vererek transfer edeceğiz" dedikleri öğrenildi. Nobre'nin de Trabzonspor'dan gelen teklifi reddetmediği ve "2 milyon euro'ya size gelirim" cevabını verdiği belirtildi. Bordomavili yöneticilerin, özellikle gelecek sezon da Beşiktaş'ın listesinde yer alan bütün futbolculara talip olarak ezeli rakibinin işini zorlaştıracağı iddia edildi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Ben bekliyorum böyle hareketler, kızmıyorum üstelik te...

Şöyle bi iki güzel çalım atsalarda bizim başkan akıllansa diyeceğim ama zor o iş...

erdibatmaz

Trabzon'a ayıp oldu.. Yakışmadı bize öyle adamların elinden almak..
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

bu haber kolpadır ama ts öcünü almak isteyecektir yinede..

Alıntı yapılan: Free İdea - Ocak 10, 2009, 13:28:28

nasıl ayıp oldu!..

Y.Demirören dedi:

'Bursa yönetimini aradım..Anlaşamadıklarını belirttiler ve bizde araya girdik, bunda ayıp bi yer göremiyorum..Her yerde olabilecek şeylerdir bunlar' dedi..

ayıp mı şimdi bu!
Çok akıllıca bi transfer oldu bana göre..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Y.Demirören'in sözlerine inanacaksak işimiz var...

Trabzonspor takas için vereceği oyuncuları ikna etmek için uğraşırken biz girdik devreye, bu sırada Yusuf Trabzonspor kampındaydı hatta.E Bursanın da ne kadar dönek bi camia olduğu belli, biraz fazla işlerine gelen teklif olunca hemen atladılar...

Beşiktaş gibi bi takıma yakışmadı bu yapılan, Demirören'e yakıştı çünkü onun için sorun değil böyle şeyler...

Bence Türkiye'nin en iyi psikologları falan toplansınlar Demirören'in çocukluğuna falan insinler kesin bi sorun vardır...

gürol

trabzon da kim oluyorda misilleme yapıyormuş.
hadlerini bilsinler.
beşiktaştan alsa alsa seric i alırlar
davul bile dengi dengine
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

+18 !

Alıntı yapılan: gürol - Ocak 10, 2009, 14:06:43
trabzon da kim oluyorda misilleme yapıyormuş.
hadlerini bilsinler.
beşiktaştan alsa alsa seric i alırlar
davul bile dengi dengine
evet abi.. ayrıca bende bizim yaptığımızda birşey göremiyorum..

carsi52

Nobre'yi alsa trabzon pek fazla üzülmem dicem...
Belki akıllanır o zaman yönetim diyeceğim ama hiç sanmıyorum.

O zaman alamazlar inşaallah nobreyi.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Alıntı yapılan: Free İdea - Ocak 10, 2009, 13:28:28
bende böyle düsünüyorum
hic yakismadi bize
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Alınmasa idi iyitydi ancak hiç yakışmadı denmez..

Sen türkiye ligindeki adamı 20 gündür alamazsan , Beşiktaş'tan ziyade kendine kızmalısın ts başkanı. Beceriksizlik yapmışsın yada kimseyi korkutamamışsınki aldığın gelini, nişanında kaçırdılar..

Eğer gs yada fb olsaydı Beşiktaşımız bu işe cesaret edemezdi yada onlar bizim oyuncumuza saldıramazdı..

Bu iş büyüklük işi..

Klubu büyütmeye devam et ts :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

ts haddini bilsin biraz kim oluyorki misilleme yapıyor.gürol abinin dediği gibi sadece serici bile alırlar.

keskinli

bu kulüp büyüklügü meselesi degil
trabzondan daha büyük bi kulüp oldugumuzu yazmaya bile gerek yok zaten
ararsin trabzon baskanini,benim hocamda istiyor bu oyuncuyu aliyormusunuz veriyormusunuz diye sorarsin
cebinde paran varsa,geseyede calim atarsin febeyede
ama büyüklügün ölcüsü bu olmamali
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

"Bir an önce mukavele imzalayın. Çünkü Nobre'yi Fenerbahçe istiyor. Oraya gidebiliriz."..

Fenerbahçe'den 2006 yılında Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre için sarı-lacivertlilerin yeniden devreye girdiği ileri sürüldü. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Türk statüsündeki golcü için Uruguaylı menajeri Juan Figer'in Beşiktaş yönetimine "Nobre ile artık sözleşme imzalayın. Yoksa onunla Fenerbahçe de ilgileniyor. Oraya gidebiliriz" tehdidi savurduğu öğrenildi. Nobre'nin de özellikle Alex ve Deivid'in Fenerbahçe'de oynaması nedeniyle sarı-lacivertlilere dönmeye sıcak baktığı, bu transfer için Beşiktaş'tan istediği paradan daha az bir rakama imza atacağı iddia edildi.

TÜRK STATÜSÜ AVANTAJ
Fenerbahçe'ye, Nobre transferi en çok oyuncu Türk statüsünde olduğu için cazip geliyor. Ayrıca 2006 yılındaki 'Denizlispor faciası' sonrası yapılan kıyımda gönderilen Brezilyalı golcü sonrası takıma gelen hiçbir santrfor onun kadar faydalı olmadı. Brezilyalı golcü özellikle her Galatasaray maçında gol atarak Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olmuştu. Nobre Alex'le sağladığı uyumla da dikkat çekmişti
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

gürol

fenerbahçe bu saatten sonra alsa alsa en kötü carew kıvamında bi adam alır.hedefleri eto'o
napsınlar nobreyi

biz nobreyi bu yoklukta (kaliteli futbolcu yokluğunda) başımızın üstüne çıkarttık manajeri de bizim tepemize bindi.
ilgilenmeyin nobreyle bekleyin sonra ederi neyse imzalarız.nobre de biliyordur herhalde o kadar etmeyeceğini.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

eagle_penche

bursalı bir adam dedi ts bizi oyalıyodu,kendilerini aradım Beşiktaş ile görüşeceğiz dedim onlarda görüşün dediler diye bir şeyler söylemişti.Transferin nesi ayıp ben anlamadım.Alex de yıllar önce bize imza atmak üzereyken fener aldı ama bizim yönetim çıkıp açıklamalarda bulundu mu?