Ana Menü

Yusuf Şimşek

Başlatan srCN, Ocak 10, 2009, 07:09:06

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

evet ama yusuftan bekledikleri(n)iz bunlarmı onu merak ediyorum ben hala alısamadım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

+18 !

peki bu geçen 2 sene içinde deLgado bekLentiLerimizi karşıLadımıki yusufu daha 2 maç oynadıktan sonra eLeştireLim..

zaman sadece birazcık zaman..

Cem Goren

evet karsılayamadı ama bence delgado yusufla kıyaslanacak bir oyuncu değil delgado beşiktaş içinde beklentileri karşılayamadı ama yusuf kucuk takımlarda yıldız oldu madem iyiydi yunanistanda kalsaydı
seninle ilgili bi sorunum yok sakın yanlıs anlama ben yusufun alınmasına en basından beri karşıyım yusuf bize inönüde 90+da geseye gol atıp şampiyonluguda getirse benim fikrim değişmeyecek

+18 !

o zaman önce tabuLarı yıkaLım..

benim için senin görüşün çok ters eğer benim takımımın formasını giyiyorsa sevmiyorum demem.. çünkü o forma için terLeyen herkes benim yanımda kıymetLidir..

yusuf büyük bir yetenek bunu kimse inkar edemez.. o da sergen gibi kendini bitiren cinsten.. ancak deLgadoya tahammüLümüz kaLmadığı bir zamanda kısa vadede aLınacak en iyi futboLcuydu.. ve ben dün kendisini çok azimLi ve hırsLı gördüm.. eğer böyLe devam ederse deLgadonun yusufu kesebiLeceğini düşünmüyorum..

RCA

Alıntı yapılan: cem_goren - Şubat 02, 2009, 17:04:24
evet karsılayamadı ama bence delgado yusufla kıyaslanacak bir oyuncu değil delgado beşiktaş içinde beklentileri karşılayamadı ama yusuf kucuk takımlarda yıldız oldu madem iyiydi yunanistanda kalsaydı
seninle ilgili bi sorunum yok sakın yanlıs anlama ben yusufun alınmasına en basından beri karşıyım yusuf bize inönüde 90+da geseye gol atıp şampiyonluguda getirse benim fikrim değişmeyecek

işte bunda emin olma.. ;)
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

evet dediklerinde katıldıgım yerler var mesela kısa vadede alınacak oyuncu anlamında baskası alınamazdı ama yusufun yasından dolayı istemiyorum ben 34 yasındaki oyuncu bize 1,5milyon euroya mal oldu onun yerine elimizdekilerle kalsaydı olmazmıydı
ayrıca sevmiyorum derkende kişiliginden dolayı sevmiyorum

@resulbjk
eminim şampiyonluk gelir sevinirim ama aa yusuf attı buyuk oyuncu demem

+18 !

Alıntı yapılan: cem_goren - Şubat 02, 2009, 17:09:30
evet dediklerinde katıldıgım yerler var mesela kısa vadede alınacak oyuncu anlamında baskası alınamazdı ama yusufun yasından dolayı istemiyorum ben 34 yasındaki oyuncu bize 1,5milyon euroya mal oldu onun yerine elimizdekilerle kalsaydı olmazmıydı
ayrıca sevmiyorum derkende kişiliginden dolayı sevmiyorum

@resulbjk
eminim şampiyonluk gelir sevinirim ama aa yusuf attı buyuk oyuncu demem
eğer iyi oynarsa en az tartışıLacak yeri yaşıdır bence..

Cem Goren

neyse gorecegiz ilerleyen haftalarda delgado bugun yarın gelir ve inş. kendisini o kadar savundum mahcup etmez beni

RCA

yaşı elbette tartışılcak sergen yalçın yusuftan 2 yaş küçükken bana beşiktaş jübile teklifi etti demişti ntvsporda.

beşiktaşta herşey olur o gider bu gelir kimsenin yeri garanti değil abicim..

büyük oyuncu mu?? değil..bunu herkes bilio (:
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

Alıntı yapılan: Resulbjk - Şubat 02, 2009, 17:14:41
yaşı elbette tartışılcak sergen yalçın yusuftan 2 yaş küçükken bana beşiktaş jübile teklifi etti demişti ntvsporda.

beşiktaşta herşey olur o gider bu gelir kimsenin yeri garanti değil abicim..

büyük oyuncu mu?? değil..bunu herkes bilio (:
işte benim anlatmak istedigim tamamıyla bundan ibaret

K.D

takıma iyi uyum sağladı yararlı olsun yeter en azından delgado her maç yerinin garanti olmadığını anlar...
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

pAscAliAnUmut

Az kalsın bu adam yüzünden Aydın'ı da kaptırıyorduk..
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Cem Goren

kartalpenchesi

bence birşey beklemeyin bu adamdan !

delgadonun ölüsü yeter
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carsi52

Lan al DENİZLİ'yi defol git bu takımdan..
Ulan seni gördükten sonra yemin ederim Delgado'ya aşık oldum.
Bölünür senin için uykular!