Ana Menü

İstek (FTK)

Başlatan srCN, Ocak 03, 2009, 07:18:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

Öncelikle Selamlar saygıdeğer dostlar.

benim bir istediğim ve önerim olucaktı onu aktarmak istiyorum.

NasıL ki Dünyadan Futbol bölümünün içindeki uefa ve şl gibi alt bölümler mevcut. Bende Turkcell Super Lig bölümüne alt bölüm olarak Fortis Türkiye Kupasının olmasını istiyorum. FTK maçlarıda geldi çattı o bölümlerden ftk nın maçlarını konuşabileceğimizi düşünüyorum.

Saygılar.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

Güzel fikir bence de olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Çoğu zaman boş duracak ama..Gereksiz açılan bölümlerden kurtulmak lazımken yenisi eklenir gibime geliyor srcn.

Büyük takımlara özel maç konusu zaten 4 tane olur oda Turkcell Süper Lig bölümünde olursa daha iyi olur sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Abi, böyle düşünürsek o zamanda UEFA ve ŞL alt bölümleride bu işlevi görmesi gerekmezmi her bakımdan aynı yola çıkıyor bence uefa ve şl nin bu konuyla ilgisi.

o bölümlerde yılın büyük bölümünde boş duruyor.

misal veriyorum.. diyelim ki o bölümde;

Cluj vs Bordaux maçından ziyade.. Sivasspor vs Kayserispor vs gibi maçların daha fazla ilgi göreceğinden yanayım. + gereklilik bakımından dediğim BANA GÖRE daha ağır basıyor gibime geliyor.

bu 2 konunun tek ayrı tarafı uefa ve şl nin çoğu maçlarında ftk ya nazaran kalitesinin dahada yüksek olması. En azından kendi ligimiz olduğu için aynı teraziye koyabiliriz gibime geliyor.

Yinede ne karar verirsiniz bilemem Benim için No Problem. Ne karar verirseniz eyvallah :)

Saygılar. Kolay gelsin.

unutmam gereken..

NoPasaran

Konular alt bölüme inince daha az ilgi görüyor ondan dolayı sorun olur diye düşünüyorum..

Ya ne karar verirseniz demeyin artık, fikrim budur deyin. Amacımız hep beraber daha kolay daha sade bir forum..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

beckyZWICKY

Ben zaten fikrimi sundum o laf yerine HAYIR DEDİĞİM OLUCAK OLMAZSA OLMAZ! felan mı diyim :D

Onu demekde ki niyet sadece; ben fikrimi sundum hayır yanıtı alırsamda yargılamam yadırgamam.. gibisinden..

Sadece TSL bölümünde olursada sadece 3 büyük takımın maçlarını konuşabileceğiz.. Sivasspor vs vs gibi takımlarıda eklersek o bölüm çorba gibi olur tsl haberleriyle birlikte.. Nasıl ki uefa veya şl de xxx vs www takımın maçlarında yorum yapıyoruz o bölümde FTK bölümü olursada ortam karışmadan ordan yorumlar yapılabilir sivasspor kayserispor yada x bi takım için.

Aslında işin özü.. Bordaux cluj vs gibi takımları konuşmak yerine sivası kayseriyi konuşmayı tercih ederim.

unutmam gereken..

carsi52

Ben FTK diye bir konu açmıştım.
Alt bölüm değilde konu sabitlenebilir.
Bölünür senin için uykular!