Ana Menü

Ferguson yabancı sınırı getirilmesini istedi

Başlatan CR7, Aralık 17, 2008, 23:20:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Ferguson yabancı sınırı getirilmesini istedi
Sir Alex, milli takımların başarılı olması için liglere yabancı sınırı getirilmesi gerektiğini söyledi.Manchester United menajeri Alex Ferguson, takımların genç futbolcu yetiştirebilmesi için yabancı sınırı getirilmesinin şart olduğunu söyledi.     
Dünya Kulüpler Şampiyonası için Japonya'da bulunan Sir Alex, fifa.com'a yaptığı açıklamada, "Bence yabancı sınırlaması getirilirse milli takımlara daha çok oyuncu yetişir. Böylece kulüpler de alt yapıya önem vermek zorunda kalır" dedi.     
Manchester United'a pek çok genç yetenek kazandıran İskoç menajer, açıklamalarını "Milli takımları korumak gerekiyor. Bunun içinde yabancı sınırı şart" diyerek sürdürdü.     
David Beckham, Ryan Giggs Paul Scholes, Gary Neville, Nicky Butt ve Phil Neville gibi oyunculara genç yaşlarda şans tanıyarak onları dünya futboluna kazandıran Ferguson, "Kulüplerle oyuncular arasındaki aşka engel olmamalıyız. Giggs 21 yıldır, Scholes ve Gary Neville 19 yıldır Manchester United forması giyiyorlar. Böyle oyuncuları yetiştirebilmemiz için yabancı sınırlaması gerekiyor" dedi.     
Manchester United menajeri, sözlerine "İnsanlar bu üç oyuncunun yaptıklarına inanamıyorlar. Ama niye? Bu oyunculara kulüp destek verdi. Böylece onlarla gurur duyacağımız seviyelere geldiler. Şimdi bu üç oyuncudan bayrağı Wes Brown, Darren Fletcher ve John O'Shea gibi isimler Manchester United'da taşımaya başladı" diyerek son verdi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Ben bu yabancı sınırlamasının milli takımlara iyi yansıdığı görüşüne katılmıyorum...

Sen eğer iyiysen yabancıyı keser oynarsın, ha olmadı mı gider yurtdışında sen yabancı olarak oynarsın...

Mesela geçen sezon fenerde Semih performansı ile Kezman'ı kesti, gsaray neden kanat oyuncusu almıyor çünkü Arda var, G.Zan-Üzülmez-Baki-Tandoğan iyi oyuncular olsalar gidip Zapo'yu Sivok'u alırmıyız ?

Yabancı sınırlaması falan hikaye, sınır olunca yerli oyuncular tembellik yapıyorlar oynamıyorlar....

+18 !

Alıntı yapılan: carlito1903 - Aralık 17, 2008, 23:29:37
Ben bu yabancı sınırlamasının milli takımlara iyi yansıdığı görüşüne katılmıyorum...

Sen eğer iyiysen yabancıyı keser oynarsın, ha olmadı mı gider yurtdışında sen yabancı olarak oynarsın...

Mesela geçen sezon fenerde Semih performansı ile Kezman'ı kesti, gsaray neden kanat oyuncusu almıyor çünkü Arda var, G.Zan-Üzülmez-Baki-Tandoğan iyi oyuncular olsalar gidip Zapo'yu Sivok'u alırmıyız ?

Yabancı sınırlaması falan hikaye, sınır olunca yerli oyuncular tembellik yapıyorlar oynamıyorlar....

dediğinin hepsine katıLıyorum abi..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.