Ana Menü

Amauri Brezilya’ya karşı oynamak istiyor

Başlatan CR7, Aralık 17, 2008, 23:19:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Amauri Brezilya'ya karşı oynamak istiyor
Juventus'un golcü oyuncusu Amauri, İtalya'nın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçında İtalya formasıyla sahada olmak istediğini ifade etti.
Milan ile oynan derbi maçta harika bir performans sergileyen ve iki gol atan golcü oyuncu, İtalyan vatandaşı olup İtalya Milli Takımı'nda oynamaya hazırlanıyor.   
Şimdiye kadarki performansından mutlu olduğunu belirten Amauri, "Bu bir başlangıç. Daha yapacağım çok iş var. Bu noktaya gelebilmek için çok fedakârlıklar yaptım. Ama şimdiye kadar gösterdiğim performanstan genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim" dedi.   
Brezilya doğumlu golcü, İtalya formasıyla çıkacağı hazırlık maçı hakkında da açıklamalar yaparken, "Kaderin sizi nereye getireceğini bilemezsiniz. Bu tip konuları 2009 yılında konuşalım" dedi.   
Yeni yıl hediyesi olarak bir İtalyan pasaportu alacak olan golcü oyuncu, şimdilik aklında sadece Juventus'un başarısı olduğunu açıkladı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Bu sezon Juventus'un en formda oyuncularından biri Amauri, İtalya milli takımında kendisini izlemek büyük zevk olur...

Bu hafta Milan'a attığı kafa golünü genç forvet adayları izleyip ders almalı...

ilhan mansız_melis

Ben bu adamı birilerine benzetiyorum ama :D neyse ya gollere devam bari
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.